Jump to content
Sign in to follow this  
eddy-

Heimerdinger

Recommended Posts

Din jurnalul profesorului Cecil B. Heimerdinger

 

14.10

09:15

Condiţiile meteorologice actuale din Bandle City par optime. Presiunea atmosferică este ideală pentru experimentele de astăzi!

În această după-amiază, voi efectua a cincea testare a Tridyminiumobulatorului. Este necesară o mică ajustare; mi-a pârlit mustaţa. Trebuie să ajustez debitul de energie.

16:00

Tridyminiumobulatorul încă nu îşi menţine eficienţa energetică proiectată. Trebuie să mai fac nişte calcule. Între timp, am descoperit altceva deosebit de incitant.

Întorcându-mă acasă după testele de azi, am trecut pe lângă un grup de tineri yordli care aruncau de la unul la altul un proiectil sferic. Este un concept destul de simplu: aruncă obiectul la cineva, acela îl prinde şi îl aruncă spre alt yordle, apoi totul se repetă. Dar calculele eronate ale yordlilor generează câteva erori! Acurateţa şi forţa de aruncare nu sunt constante şi ‘mingea’ (după cum îi spun ei) este adesea scăpată… Există multe modalităţi prin care se poate îmbunătăţi acest proces. Conform calculelor mele şi după colectarea datelor de la participanţi, dacă aruncarea ar avea atât viteza, cât şi arcul constante, coeficientul de distracţie ar fi cu 44,57% mai mare! Trebuie să mai analizez acest aspect în cursul serii.

15.10

05:20

Evrika! Am conceput o soluţie.

Am inventat un aruncător automat de mingi. Nume actual: H-28G. Oferă viteză şi traiectorie constante, asigurând prinderea eficientă a mingii de către destinatar. Se direcţionează către următorul yordle (dacă în apropiere există mai mulţi), asigurându-se astfel că fiecăruia îi vine rândul. Le-o voi duce tinerilor yordli chiar astăzi, pentru a le demonstra eficienţa invenţiei mele.

De asemenea, mi-am vărsat acid toxic pe pantofi azi-dimineaţă. Ce neplăcut!

10:30

Am testat astăzi aruncătorul automat. Procesul nu a decurs conform planului. Tinerii au fost destul de entuziasmaţi de invenţia mea, dar când am pornit maşina, s-a dovedit a fi mult prea puternică! Chiar şi la setarea minimă a dărâmat complet un yordle din picioare. Este clar că am subestimat viteza aruncărilor… Voi reveni în curând pentru a face ajutările necesare.

Dar, deocamdată, prioritatea mea este Tridyminiumobulatorul. Trebuie să-i repar problemele înainte de prânz. Când va fi în stare bună, va trebui să-l testez în altă parte. Bandle City se dovedeşte a fi insuficient de mare pentru cercetare pe teren.

16.10

15:55

Se pare că în oraş şi-a făcut apariţia un uriaş. O anomalie deosebit de supărătoare. Zgomotul de afară îmi perturbă cercetările!

Trebuie să verific acvariul azi. Au fost surprinzător de liniştiţi azi…

17.10

10:40

Am auzit că mulţi yordli au fost răniţi din cauza unor probleme ce au legătură cu uriaşul. Dacă nu încetează în curând, va fi necesară o intervenţie! Sper că H-28G este în continuare intact. Aş pierde foarte mult timp dacă trebuie reconstruit.

16:30

Acum este din nou linişte. Se pare că uriaşului i-a venit mintea la cap şi a fugit. Trebuie să mă ocup de H-28G mâine, după ce rezolv probleme mai urgente. Aproape am terminat de perfecţionat Tridyminiumobulatorul!

18.10

08:30

Ziua de azi s-a dovedit deja a fi încărcată de evenimente. Am fost surprins să aud bătând la uşă. Se pare că tot oraşul se adunase în faţa casei mele. În mod normal, când se strânge lumea, de obicei au vreo plângere neînsemnată în legătură cu munca mea. Dar, de această dată, sărbătoreau!

Surprinzător, se pare că unul dintre tinerii yordli a profitat de prototipul H-28G pe care l-am lăsat în urmă în mijlocul acelei agitaţii. S-a dovedit a fi inventiv şi a adaptat invenţia, transformând-o într-o turetă improvizată. E destul de puternic cât să sperie un uriaş. Ca să vezi! Ce individ ingenios!

Aş vrea să mă folosesc şi eu în viitorul cât mai apropiat de encefalul lui. Am planuri mari şi ajutorul lui s-ar putea dovedi valoros, dar ar trebui să părăsesc Bandle City. Amploarea planurilor mele necesită un teren de testare mai vast.

Runeterra ar trebui să fie suficientă!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...