Jump to content
Forums Staff Leaderboard Cerere DNS Member Shop GS Items ☰ Downloads

#Anakin

Members
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Points

  97 [ Donate ]

Everything posted by #Anakin

 1. N-am. Am/N-am vizionat serialul 'Orange is the new black'?
 2. Am incercat si eu ceva. Trebuie sa dai CLICK pe ele ca sa le poti vedea full-size. x x
 3. Ai de unde alege, părerea mea. Topic closed.
 4. Aici postez efectiv orice melodie. :))
 5. #Anakin

  [Cadou] Cătălin

  *Numele tau: ?wolveriN. *Numele celui care ii daruiesti cadoul: @xTITAN *Motivul pentru care i-ai oferit acest cadou: ~ *Cadoul:
 6. #Anakin

  [Cadou] -CRONOS

  *Numele tau: ?wolveriN. *Numele celui care ii daruiesti cadoul: @-CRONOS *Motivul pentru care i-ai oferit acest cadou: ~ *Cadoul: x
 7. Am incercat si eu... :P xx.
 8. AMD Nu mai este nici o surpriză pentru nimeni faptul că AMD a venit rapid din urmă și a intrat foarte ușor în atenția publicului cu noile procesoare dar și cu plăcile video lansate pe piață în ultima perioadă. Nu de mult timp, AMD a lansat noua gamă de procesoare Ryzen 3000 care promit performanțe superioare iar prețurile sunt avantajoase. Pe lângă procesoarele performante, compania oferă clienților și prețuri mult mai bune față de competiție. Procesoare AMD pentru orice tip de utilizator Portofoliul de procesoare deținut de companie este potrivit oricărui tip de utilizator. AMD îți poate veni în ajutor dacă vrei un procesor entry-level pentru un sistem office sau dacă vrei un procesor performant pentru noul tău sistem de gaming sau pentru stația ta de lucru profesională. În linii mari, procesoarele companiei se împart în mai multe categorii: AMD A-Series, AMD Athlon, AMD Ryzen și AMD Ryzen Threadripper. Game de procesoare AMD disponibile pe piață Mai jos ai o listă simplă care îți va prezenta tipurile de procesoare AMD disponibile pe piață. Lista poate fi considerată și o clasificare a familiilor de procesoare dezvoltate de AMD. AMD Athlon – toate modelele au câte 4 nuclee cu 4 fire de execuție, frecvențe maxime de 4GHz, 28nm proces de fabricație, socket AM4, TDP 65W, suport DDR4 2400MHz, fără grafică integrată. AMD Athlon cu grafică Radeon Vega – 2 nuclee cu 4 fire de execuție, frecvență de lucru maximă de 3,5GHz, 14nm proces de fabricație, socket AM4, TDP 35W, suport DDR4 2667MHz dual-channel și grafică AMD Radeon Vega 3. AMD A-Series – modele cu 2 sau 4 nuclee și 4 fire de execuție, grafică integrată AMD Radeon R5 sau Radeon R7, suport DDR4 2400MHz, TDP de la 35W la 65W, 28nm proces de fabricație și o frecvență maximă de lucru ce poate ajunge la 4,2GHz. AMD Ryzen – aici intră popularele game Ryzen 3, Ryzen 5, Ryzen 7 și proaspăt lansatele modele AMD Ryzen 9. Procesoarele din această categorie sunt cele mai populare printre utilizatori datorită prețului redus față de competiție dar și datorită specificațiilor tehnice foarte bune. Specificațiile includ: arhitectura Zen sau Zen 2, de la 4 nuclee și până la 16 nuclee cu până la 32 fire de execuție, procese de fabricație avansate de până la 7nm, suport PCIe până la 4.0 x16, suport DDR4 cu frecvențe de lucru de până la 3200MHz, socket AM4 iar unele modele pot avea grafică integrată AMD Radeon RX Vega 11. AMD Ryzen Threadripper – până la 32 nuclee cu 64 fire de execuție, proces de fabricație Zen+ de 12nm, suport DDR4 quad-channel ECC, până la 250W TDP, frecvență maximă de lucru de până la 4,2GHz, socket TR4.
 9. În urmă cu ceva timp (cred că de Black Friday) mi-am cumpărat două rack-uri externe pe USB 3.1 dar abia recent am pus ceva în ele și am început să le testez. Pentru că aveam nevoie de o soluție rapidă pentru stocare externă, era clar că in rack-urile cumpărate trebuia să pun un SSD, însă, pentru redundanță dar și de dragul testării am ales ca într-un rack să pun un HDD de 1 TB iar în celălalt un SSD de 250 GB. Ambele sunt componente recuperate, pe care nu le mai foloseam și stăteau degeaba. Probabil aveți și voi din astea pe acasă. De exemplu, HDD-urile scoase din laptop (pe care le-ați înlocuit cu SSD-uri) sau SSD-urile mai mici din PC-uri cu pe care le-ați înlocuit unele mai mari. Rack-ul folosit în ambele cazuri este același: un ADATA EX500 care costă sub 50 lei: Altex, eMAG, PCGarage. Se deface destul de ușor și unitatea de stocare se instalează simplu. Să vedem ce a ieșit. Așadar, cu 50 lei + un SSD/HDD abandonat îți poți face o unitate externă pe care poți lucra (pe SSD se poate lucra direct, chiar decent) sau o poți folosi ca backup.
×
×
 • Create New...