Jump to content
Forums Staff Leaderboard Cerere DNS Member Shop GS Items ☰ Downloads

Andt

Members
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Points

  13 [ Donate ]

Andt last won the day on January 4

Andt had the most liked content!

Community Reputation

11 Good

1 Follower

About Andt

 • Rank
  Manager Servere Counter-Strike: Global Offensive

Country

 • Country

Recent Profile Visitors

392 profile views
 1. 1. La ce ne trebuie noua proiect downloads cand este deja peste tot? 2. Momentan nu avem multe servere si nu vad scopul in treaba asta. 3. Deschizi un proiect overwatch care sa ajute pe cine? Avem un server de cs 1.6 activ care te asigur ca nu au nevoie de overwatch.
 2. DNS activ. Puteți face o cerere pentru categoriile serverului dvs. aici. @xTITAN vă va accepta cererea in clanul gametracker.
 3. Model Cerere Helper: Nick: Varsta: Ore jucate: De cand joci pe server?: O scurta prezentare despre tine=: De ce vrei grad?: Ai citit Regulamentul?: SteamID: Poza cu !ore si !rank: ATENTIE! - Trebuie sa aveti minim 15 Ore Jucate! - Varsta minima este de 14 ani (exceptii se pot face)
 4. Andt

  Propunere admin

  Din moment ce gradul Administrator are acel "prefix" daca pot sa ii zic asa, acela fiind ADMINistrator nu vad de ce noi ca staff am avea acele afise. Cel mult daca ma intrebi pe mine daca ar fi sa se adauge sa se adauge cu numele STAFF sau sa fie doar pentru moderatori in cazul asta MODERATOR . contra
 5. Nume server: OLDCS.PLAYARENA.RO Mod: Competitive 1.6 maps De câţi admini ai nevoie?: - Steam ON/OFF: ON Contact: PE FORUM SAU PE DISCOD Cerințele sunt următoarele: Minim 14 ani . Activitate Ts3 / Discord . Să fi pe grupul de DISCORD și Steam. Pentru a intra pe grupul de DISCORD da click aici . Pentru a intra pe grupul de STEAM da click aici . Cei ce au peste 17 ani vor primi administrator (desigur trebuie sa va si aud pe teamspeak ). Nume: Nickname: Vârstă: Steam ID: Experianta: Poti activa pe TS3 si DISCORD?: Te afli in grupul de DISCORD și STEAM?:
×
×
 • Create New...