Jump to content
Forums Staff Leaderboard Cerere DNS Member Shop GS Items ☰ Downloads

Zed

Administrators
 • Content Count

  76
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7
 • Points

  49,793 [ Donate ]

Zed last won the day on March 3

Zed had the most liked content!

Community Reputation

54 Excellent

4 Followers

About Zed

 • Rank
  Administrare & Dezvoltare - goldstars.ro

Country

 • Country

Recent Profile Visitors

856 profile views
 1. Version 1.0.0

  81 downloads

  myTeamSpeak este serviciul nostru bazat pe cloud care vă permite să vă sincronizați cu ușurință serverele, setările și preferințele între dispozitive. Indiferent dacă sunteți AFK și doriți să intrați în acțiune pe telefonul dvs. mobil sau să schimbați constant echipamentele, myTeamSpeak simplifică păstrarea detaliilor de acces la serverul TeamSpeak 3 la îndemână, chiar și atunci când aveți cel mai mult nevoie de ele. Obțineți acces la mii de programe de completare TeamSpeak 3 și configurați interfața perfectă. Apoi, sincronizați-vă stilul cu toate celelalte dispozitive fără nicio problemă. Ca membru myTeamSpeak, sunteți, de asemenea, la curent cu toate ultimele noastre dezvoltări și veți avea șansa să încercați noile noastre produse înainte de oricine altcineva!
 2. Zed

  Black Weapon Pack 1.0.0

  This is great! Im using that skins on counter-strike 1.6, and im feeling like a pro player xDD
  This is great! Im using that skins on counter-strike 1.6, and im feeling like a pro player xDD
 3. Serverul de TeamSpeak3 va fi reconfigurat in perioada ce urmeaza.
 4. Zed

  ajutorr

  Momentan serverul de TeamSpeak3 [ TS.GOLDSTARS.RO ] se afla in mentenanta!
 5. DNS acceptat. Pentru subforumuri, fa un topic la sectiunea Forum Management
 6. Spacer-ul a fost creat! Este poziţionat imediat deasupra spacer-ului 'Temporary Channels'. Descriere:
 7. Cred că Leho face referire la spacer-ele de pe Serverul de TeamSpeak3.. să aibă la descriere un link (hyperlink) cu redirect la subforumul menţionat de tine. Poate fi o idee bună, însă trebuie pusă în aplicare de către @NexuS. @-CRONOS @xTITAN.
 8. În acest topic veţi putea răspunde pentru a primi medalia pentru 'GameTracker Member'. Trebuie să fi faci parte din grupul de membrii din clanul de Gametracker al comunităţii. ( Link GT ) Pentru a revendica medalia, daţi un comentariu acestui topic cu numele dumneavoastră folosit pe GT. Nu aveţi permisiunea decât la un sigur răspuns în topic. Asiguraţi-vă că numele scris de dvs. este ultimul nume folosit pe contul GT.
 9. În acest topic veţi putea răspunde pentru a primi medalia pentru 'Utilizator TS3'. Trebuie să fi intrat cel puţin o singură dată pe serverul de TeamSpeak3 (ts.goldstars.ro). Pentru a revendica medalia, daţi un comentariu acestui topic cu numele dumneavoastră de pe TS. Nu aveţi permisiunea decât la un sigur răspuns în topic. Asiguraţi-vă că numele scris de dvs. este ultimul nume folosit pe serverul de ts.
 10. Zed

  [Sell] Cont Uplay

  A ieşit developer-ul din xTITAN ? recomand! (poate-l dă şi de închiriat 5euro pe zi)
 11. Trofee şi Medalii. Am adăugat trofee şi medalii pe forum, după propunerea făcută de @TOKYO Pentru moment există un număr limitat de medalii: Gametracker Member TeamSpeak3 Client În viitorul apropiat vor fii adaugate mai multe medalii de acest fel. Medaliile pot fi revendicate prin reply-uri la topicuri specifice, sau prin funcţii viitoare. Medaliile pot fi revendicate cu ajutorul celor ce deţin gradul administrativ de Administrator. Trofeele vor avea un sistem diferit şi complex faţă de medalii. Trofeele vor putea fi revendicate automat în funcţie de acţiunile făcute pe forum. (vechime, activitate, etc) Exemplu vizual: Fiecare medalie / trofeu va avea numele şi descrierea în limba română, cât şi în limba engleză, folosind funcţia de schimbare a limbii amplasate în footer-ul forumului. Exemplu: - Notă: În cazul în care doriţi anumite medalii sau trofee pe forum, puteţi face o propunere în secţiunea 'Propuneri' a forumului. Ca informaţie suplimentară, nu dorim să adăugăm medalii nepotrivite forumului.
 12. Zed

  Propunere - Awards

  Propunere acceptată! Când voi face rost de nişte insigne destul de bune, le voi adăuga cumva, dar până atunci, nu ne grăbim. (Insignele nu vor fi ca şi cele prezente în exemplul tău, nu vor însemna 'rankuri' preluate din jocuri / site-uri)
×
×
 • Create New...