Jump to content
Admin

Zed

Administrators
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6
 • Points

  39 [ Donate ]

Zed last won the day on May 25 2020

Zed had the most liked content!

Community Reputation

40 Excellent

4 Followers

About Zed

 • Rank
  Administrare & Dezvoltare - goldstars.ro

Country

 • Country

Recent Profile Visitors

647 profile views
 1. DNS acceptat. Pentru subforumuri, fa un topic la sectiunea Forum Management
 2. Spacer-ul a fost creat! Este poziţionat imediat deasupra spacer-ului 'Temporary Channels'. Descriere:
 3. Cred că Leho face referire la spacer-ele de pe Serverul de TeamSpeak3.. să aibă la descriere un link (hyperlink) cu redirect la subforumul menţionat de tine. Poate fi o idee bună, însă trebuie pusă în aplicare de către @NexuS. @-CRONOS @xTITAN.
 4. În acest topic veţi putea răspunde pentru a primi medalia pentru 'GameTracker Member'. Trebuie să fi faci parte din grupul de membrii din clanul de Gametracker al comunităţii. ( Link GT ) Pentru a revendica medalia, daţi un comentariu acestui topic cu numele dumneavoastră folosit pe GT. Nu aveţi permisiunea decât la un sigur răspuns în topic. Asiguraţi-vă că numele scris de dvs. este ultimul nume folosit pe contul GT.
 5. În acest topic veţi putea răspunde pentru a primi medalia pentru 'Utilizator TS3'. Trebuie să fi intrat cel puţin o singură dată pe serverul de TeamSpeak3 (ts.goldstars.ro). Pentru a revendica medalia, daţi un comentariu acestui topic cu numele dumneavoastră de pe TS. Nu aveţi permisiunea decât la un sigur răspuns în topic. Asiguraţi-vă că numele scris de dvs. este ultimul nume folosit pe serverul de ts.
 6. Zed

  [Sell] Cont Uplay

  A ieşit developer-ul din xTITAN 😄 recomand! (poate-l dă şi de închiriat 5euro pe zi)
 7. Trofee şi Medalii. Am adăugat trofee şi medalii pe forum, după propunerea făcută de @TOKYO Pentru moment există un număr limitat de medalii: Gametracker Member TeamSpeak3 Client În viitorul apropiat vor fii adaugate mai multe medalii de acest fel. Medaliile pot fi revendicate prin reply-uri la topicuri specifice, sau prin funcţii viitoare. Medaliile pot fi revendicate cu ajutorul celor ce deţin gradul administrativ de Administrator. Trofeele vor avea un sistem diferit şi complex faţă de medalii. Trofeele vor putea fi revendicate automat în funcţie de acţiunile făcute pe forum. (vechime, activitate, etc) Exemplu vizual: Fiecare medalie / trofeu va avea numele şi descrierea în limba română, cât şi în limba engleză, folosind funcţia de schimbare a limbii amplasate în footer-ul forumului. Exemplu: - Notă: În cazul în care doriţi anumite medalii sau trofee pe forum, puteţi face o propunere în secţiunea 'Propuneri' a forumului. Ca informaţie suplimentară, nu dorim să adăugăm medalii nepotrivite forumului.
 8. Zed

  Propunere - Awards

  Propunere acceptată! Când voi face rost de nişte insigne destul de bune, le voi adăuga cumva, dar până atunci, nu ne grăbim. (Insignele nu vor fi ca şi cele prezente în exemplul tău, nu vor însemna 'rankuri' preluate din jocuri / site-uri)
 9. Unique ID-ul este necesar! ( îl poţi găsi în bara de opţiuni a aplicaţiei, accesând 'Identities' si selectand identitatea folosita, unde gasesti Unique ID-ul tău ) Revin-o cu altă cerere!
 10. Zed

  Steam

  Version Last version

  0 downloads

  Aceasta este platforma de jocuri video 'Steam'. In cazul in care doriti sa o descarcati cat mai repede, o puteti face de aici, accesand butonul Download.
 11. Zed

  Concurs

  Concursul a luat sfârşit! Am extras numerele de pe Mathgoodies, pentru a dovedi că nu am trişat şi am ales persoane dorite de mine, am înregistrat acţiunea*. Locul 1 - @ArkStyle Locul 2 - @TOKYO Locul 3 - @Leho Punctele l-i se vor adăuga automat. Dovada extragerii: Video
 12. Platformă de Descărcări A fost implementată după propunerea membriilor, platforma de descărcări a forumului. Platforuma este la început aşa că dorim seriozitate maximă în privinţa acesteia. Platforma este găsită în dreptul managerului de secţiuni (menu manager) alături de Staff Directory, Home, Application Sytem, etc. Pe platformă se vor încărca diferite fişiere, începând cu programe până la resurse din jocuri. Fiecare persoană are permisii diferite în funcţie de grupul din care face parte ( gradul pe care îl are ). Membru - 3 descărcări pe zi. 30 de secunde de aşteptare pentru fiecare descărcare. Necesită minimul de 10 posturi pentru a putea descărca fişiere. Poate descărca doar 1 singur fişier simultan. Moderator - 3 descărcări pe zi. 30 de secunde de aşteptare pentru fiecare descărcare. Nu necesită un număr de posturi pentru a putea descărca fişiere. Poate descărca doar 1 singur fişier simultan Super-Moderator - 5 descărcări pe zi. 30 de secunde de aşteptare pentru fiecare descărcare. Nu necesită un număr de posturi pentru a putea descărca fişiere. Poate descărca doar 1 singur fişier simultan Supervisor - 5 descărcări pe zi. 30 de secunde de aşteptare pentru fiecare descărcare. Nu necesită un număr de posturi pentru a putea descărca fişiere. Poate descărca 3 fişiere simultan. Uploader - Acest grup are ca principală responsabilitate platforma de descărcari! Număr nelimitat de descărcări pe zi. 5 de secunde de aşteptare pentru fiecare descărcare. Nu necesită un număr de posturi pentru a putea descărca fişiere. Poate descărca 5 fişiere simultan. Notă: Cei ce deţin gradul de Uploader are ca principală întrebuinţare Coordonarea platformei. Cei ce deţin gradul de Uploader trebuie să verifice fişierele încărcate şi să le înlăture în cazul în care acestea conţin malwere sau fişiere nepotrivite. Nu este permisă încărcarea fişierelor de tip pornografic / cu tentă rasistă / strigătoare la cert / etc. Nu este permisă încărcarea fişierelor deja încărcate în platformă. Fiecare persoană are dreptul de a-şi spune părerea în legătură cu fişierele încărcate printr-un comentariu adresat fişierului respectiv. Fiecare fişier încărcat pe platforum are secţiune dedicată Numelui / Versiunii / Descriere / Imagine. (acestea sunt regăsite la încărcarea fişierelor) Cei ce deţin gradul de Uploader răspund direct administratorilor.
×
×
 • Create New...