Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. DNS acceptat. Pentru subforumuri, fa un topic la sectiunea Forum Management
 3. Serverul nu mai este la noi pe comunitate, cauta comunitatea si fa acolo cerere! T/C
 4. NickName:K3nT Vârstă:16 ani SteamID: STEAM_1:0:424191912 Ai citit Regulamentul?: Nu il stiu pe tot sigur dar am sa il invat Poți activa pe ts3 / Discord ?: Da,pe ambele Alte detalii?:Ms pt timpul acordat
 5. In urma cu 5 ani, 60% dintre cumparatorii din supermarketurile lumii plateau cu bani gheata. Astazi, procentul este de doar 50%. Se estimeaza ca in anul 2011, doar 39% dintre cumparatori vor mai plati cu bani gheata in detrimentul cardurilor.
 6. Se estimeaza ca in lume exista circa 1 miliard de vite. 200 de milioane dintre ele traiesc numai in India, acolo unde sunt considerate animale sfinte.
 7. Vreti sa stiti care este regiunea cu cea mai scazuta criminalitate? Incercati Quebec, Canada. Rata criminalitatii in aceasta zona este similara cu cea inregistrata intr-un parc Disney World, aproape 0.
 8. Cei mai tineri parinti din istorie ( doi copii cu varste de 8, respectiv 9 ani) au trait in China. Copilul lor s-a nascut in anul 1910.
 9. Stiti care este apetitul unui furnicar sud-american? Ei bine, acesta poate ingera pana la 30.000 de furnici... pe zi.
 10. Stiti care sunt cei mai mari consumatori de Coca-Cola din lume? Daca ati raspuns islandezii, ati dat raspunsul corect...
 11. Te-ai gandit cata benzina ti-ar trebui ca sa poti inconjura planeta cu propriul automobil? Ei bine, in rezervorul unui avion Boeing poate incapea suficient combustibil incat sa poti face acest lucru de patru ori.
 12. Balena albastra este animalul care produce cele mai puternice sunete (pana la 188 de decibeli). Un astfel de sunet poate fi receptat prin apa la o distanta de pana la 850 de kilometri.
 13. Nume dorit: rpg.goldstars.ro IP & port: 91.121.87.14:5340 Mod de joc: Roleplay Doriti protectie CloudFlare?: Da Link GameTracker: o sa l adaug si pe gametracker imd.. P.S :inca mai avem de lucrat putin la server :D
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...