Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
A. -CRONOS.

Moment superb în direct la TV: Mircea Lucescu "a dat buzna" peste moderator şi cei doi invitaţi. Scopul istoric al vizitei-fulger a lui "Il Luce"

Recommended Posts

Un moment foarte frumos s-a petrecut marţi seară în studioul "Digi Sport Special", emisiune moderată de Vali Moraru cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la meciul Anglia - România 1-1, din 1969. La puţin timp de la începerea emisiunii, Mircea Lucescu a dat buzna în platou şi le-a oferit o surpriză plăcută invitaţilor, nedorind să stea departe de celebrarea unuia dintre cele mai importante meciuri din istoria echipei naţionale a României. La partida cu Anglia, Lucescu avea 23 de ani, purta numărul 11 şi conducea pentru prima dată România din postura de căpitan.

Moment superb în direct la TV: Mircea Lucescu "a dat buzna" peste moderator Åi cei doi invitaÅ£i. Scopul istoric al vizitei-fulger a lui "Il Luce"

 

În timp ce Vali Moraru, jurnalistul Radu Paraschivescu şi Dinu Gheorghe dialogau cu Sandu Boc, aflat într-un studio de la Oradea, pe seama partidei care a deschis drumul României către turneul final din Mexic 1970, Mircea Lucescu şi-a făcut apariţia neinvitat: "Domnul Mircea Lucescu îmi oferă surpriza carierei", a spus, vizibil emoţionat, Vali Moraru, completat imediat de "Il Luce": "Am auzit de 15 ianuarie, de Anglia 1969 şi nu puteam sta departe".

 

sursa:prosport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Board Life Status


Board startup date: August 26, 2018 15:29:15
×