Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
A. -CRONOS.

FOTO | Un fotbalist a fost prins de una dintre iubite că mai avea alte două relaţii: "Avea acelaşi alint pentru toate trei. Este bolnav!" Cum arată cuceririle simultate şi reacţia fostului jucător de la Newcastle: "Dacă aş fi fost căsătorit..."

Recommended Posts

Fostul fundaş al echipei Newcastle, Steven Taylor, în vârstă de 32 de ani, a fost prins că a jucat la trei capete. Fotbalistul născut în Londra a fost pus la zid de cântăreaţa Katy Coffey, când a aflat că era iubitul altor două femei.

FOTO | Un fotbalist a fost prins de una dintre iubite cÄ mai avea alte douÄ relaÅ£ii: "Avea acelaÅi alint pentru toate trei. Este bolnav!" Cum aratÄ cuceririle simultate Åi reacÅ£ia fostului jucÄtor de la Newcastle: "DacÄ aÅ fi fost cÄsÄtorit..."

"Mi-a spus că vrea să ne căsătorim şi să avem copii. Nu-mi vine să cred. Cred cu certitudine că este ceva greşit cu el. Oamenii nu trebuie trataţi în asemenea hal. Crede că doar pentru că este fotbalist poate să trateze oamenii ca pe nişte cârpe. Avea acelaşi alint pentru toate trei. Este bolnav! Nici măcar nu s-a obosit să fie original", a declarat artista Katy, potrivit The Sun.

Steven Taylor avea o relaţie cu Diana Adomaitis, model în vârstă de 22 de ani, iar în acelaşi timp se mai vedea şi cu un alt model australian, care l-a dat de gol într-o postare publică pe Twitter: "Asta este tot ce am avut de spus"

sursa:prosport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Board Life Status


Board startup date: August 26, 2018 15:29:15
×