Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Steps

Ion Țiriac a răbufnit, după ce Simona a pierdut locul 1 WTA

Recommended Posts

NjMwYjRlZmI4MDdlZDMwNzNmNmJiNTA5ODM1NThj

Ion Țiriac a vorbit, joi seară, despre Simona Halep și cum o percepe pe fostul lider mondial. Omul de afaceri și managerul din umbră al Simonei Halep a spus că sportiva noastră este un fenomen pe mapamond. Printre altele, fostul tenismen a declarat că nu înțelege motivul pentru care Simona a fost criticată după Australian Open. 

"Simona Halep e un fenomen anormal. Într-o ţară în care ai ceva tradiţii, e adevărat, dar nu ai bază, adică nu ai cei 500 de mii de jucatori de tenis...nu avem de unde să selecţionam, iar un fenomen care se numeste Halep a devenit de departe un fenomen pe mapamond. Ca un stadion întreag să cânte la Roland Garros imnul României... pălăria, pentru România", a spus Țiriac, la Antena 3.

El a vorbit şi despre rezultatele Simonei înregistrate în acest început de an, în urma cărora a cedat șefia clasamentului mondial: "Halep a stat mai bine de un an numărul unu. Să stai atât timp acolo, nu a câştigat la loto... Cică a căzut Simona Halep. M-am uitat la ea, nu e julită, n-are nimic. A căzut pe locul 3, și? Și dacă va cădea pe locul 33, ce se întâmplă? Acum se pricep toți la tenis! 

Mie să-mi vorbească cineva de tenis şi de Halep după ce are 30 de meciuri jucate anul asta. Atunci stăm de vorbă... Atâta timp cât fata asta nu o să joace 30 de meciuri, eu nu-mi pot da cu presupusul. Lăsați-o să joace!", a mai spus Ion Țiriac.

"Are şi un mare handicap, este prea talentată. Ăsta e un handicap, pentru că atunci nu mai ştii să te focusezi la o singura treabă... Dar să ne bucurăm totuşi de ea pentru că, uitaţi-vă în Australia. Aţi văzut câte steaguri româeşti erau acolo? Când a fost cineva în Australia cu atâtea steaguri româneşti? Să ne bucurăm de ea, că e a treia că e a şaptea, personalitatea ei e acolo, deja a fost", a conchis omul de afaceri.

Înaintea de primul Grand Slam al anului, Simona era pe primul loc al clasamentului mondial. Ea a picat însă pe locul 3, după ce a fost depășită de câștigătoarea de la Melbourne, Naomi Osaka, și de finalista de la Antipozi, Petra Kvitova.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Board Life Status


Board startup date: August 26, 2018 15:29:15
×