Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Steps

Euro 2020 | UEFA a transmis FRF recomandările pentru bazele de cantonament

Recommended Posts

c2g9NjFhNDBhNmU0NjVjNDY4OGEzMGYzMDQxNmM3

UEFA a trimis celor 55 de țări participante la preliminariile Campionatului European 2020 ghidul bazelor sportive disponibile pentru echipele participante la turneul final, se arată pe site-ul oficial al FRF. Digi Sport și-a informat cititorii încă din luna noiembrie 2018 despre bazele de back up care vor fi folosite pentru pregătire, în situația în care stadioanele aflate acum pe listă, Ghencea, Dinamo, Arcul de Triumf și Rapid, nu vor fi gata la timp, 

Lista enumeră locațiile pre-selectate de UEFA în fiecare oraș gazdă. Echipele au libertatea de a-și alege locuri de cantonament și din afara recomandărilor UEFA. Astfel, lista oficială a bazelor de pregătire ale participantelor la Turneul final va fi anunțată la începutul anului 2020, după încheierea calificărilor și exprimarea opțiunilor fiecărei țări.

Bucureștiul figurează în ghidul UEFA cu următoarele recomandări de baze de cantonament:

1. Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia – cu drept de preemțiune pentru reprezentativa României. Staff-ul echipei noastre naționale a notificat UEFA că își va exercita acest drept.
2. Academia FC Voluntari în tandem cu Hotel Caro
3. Baza de pregătire a FCSB din Berceni

Locațiile prezentate sunt dedicate cantonamentelor echipelor (cu facilități de cazare, antrenament și recuperare) pentru când se vor stabili într-un oraș gazdă. Într-o etapă ulterioară vor fi prezentate și recomandări de stadioane de antrenament, pentru echipele care vin să joace un singur meci în orașul respectiv și sunt cantonate în alt oraș gazdă. Noile stadioane prevăzute în București intră în această a doua categorie.

Arena Națională este destinată pentru desfășurarea celor patru meciuri de la EURO 2020, pe 14, 18 și 22 iunie în Grupa C și pe 29 iunie pentru optimile de finală. Dacă se califică, naționala României va juca cel puțin două partide la București.

Unde va juca România meciurile de la Euro 2020

În situația în care România se va califica la Euro 2020 va disputa două meciuri din faza grupelor la București, pe Arena Națională. Tot în București, tricolorii vor avea și baza. Capitala este cuplată cu Amsterdam, astfel că, în cazul în care România și Olanda obțin biletele la Euro 2020, vor face parte din aceeași grupă, mai precis din Grupa C.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Board Life Status


Board startup date: August 26, 2018 15:29:15
×