Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Steps

Sarri nu s-a mai întors cu autocarul lui Chelsea după o discuţie furtunoasă, de 50 de minute, cu jucătorii

Recommended Posts

MzYmemM9MSZoYXNoPWEzZTJhNWYwNjY2MjJkODI4

Umilinţa suferită de Chelsea la Bournemouth, unde londonezii au fost învinşi cu un categoric 0-4, l-a făcut pe antrenorul Maurizio Sarri să nu se mai întoarcă la Londra cu autocarul echipei.

Presa engleză a dezvăluit că italianul a preferat să nu se urce în autocar alături de jucătorii şi staff-ul său după eşecul ruşinos de pe Vitality Stadium, considerat cel mai dur din 1996 încoace.

Potrivit jurnaliştilor britanici, Sarri a avut o discuţie de 50 de minute cu proprii jucători, în vestiar, după înfrângerea cu Bournemouth. Italianul a vrut să fie singur cu jucătorii şi i-a solicitat chiar şi secundului Gianfranco Zola să părăsească vestiarul.

Maurizio Sarri i-a întrebat pe fotbalişti dacă el este cauza evoluţiei dezastruoase şi a vrut să afle motivul pentru care jucătorii nu au respectat niciuna dintre indicaţiile oferite. Fostul antrenor al lui Napoli a recunoscut după meci că nu se mai simte în stare să-şi motiveze jucătorii.

Chelsea, în afara locurilor de Liga Campionilor

Căpitanul lui Chelsea, Cesar Azpilicueta, a recunoscut că jucătorii au fost "foarte furioşi" şi că discuţia din vestiar a fost "ca între bărbaţi". "Este inacceptabil pentru Chelsea şi trebuie să găsim soluţii", a spus Azpilicueta.

Chelsea a căzut în afara locurilor de Liga Campionilor după eşecul de la Bournemouth. Este pe locul 5, depăşită la golaveraj de Arsenal.

Maurizio Sarri a preluat-o pe Chelsea vara trecută, în locul lui Antonio Conte.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Board Life Status


Board startup date: August 26, 2018 15:29:15
×