Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Steps

Urmează Ianis, după Tudor Băluţă? Răspunsul lui Gică Hagi, în direct la Digi Sport

Recommended Posts

c2g9NGIwNDI3YTFjZTRmMTEwZGUwMDYyOGQ0N2Q1

Gică Hagi a confirmat că transferul lui Tudor Băluţă la Brighton e rezolvat, în ciuda faptului că anunţul oficial de pe site-ul Viitorului a fost şters, la scurt timp după ce a fost publicat. Următorul pe lista plecărilor de la campioana din 2017 ar putea fi Ianis Hagi.

Fiul celui mai bun fotbalist al României a avut o experienţă nereuşită în străinătate, la Fiorentina, însă revenirea în Liga 1 i-a crescut din nou cota şi mai multe echipe au început să-l monitorizeze.

Gică Hagi lasă de înţeles că Ianis ar putea fi de asemenea vândut, poate chiar din această iarnă.

"Şi jucătorii noştri sunt curtaţi, dar noi nu vorbim până nu se întâmplă. Un lucru e valabil doar când se întâmplă", a fost răspunsul "Regelui", la "Fotbal Club", când a fost întrebat despre posibilitatea ca fiul său să plece din nou în străinătate.

"Nu ştiu dacă e bine sau nu (să-l vândă pe Ianis Hagi - n.r.). Gândiţi-vă la condiţiile din România, la ce înseamnă să conduci un club... Sunt mai multe lucruri. Când pui în balanţă contează mai multe aspecte. Contează ce ofertă are jucătorul, ce perspectivă, forma jucătorului, de la ce club vine oferta. Deciziile trebuie judecate bine", a adăugat Hagi.

Ianis Hagi are un sezon remarcabil la Viitorul

Ianis Hagi a impresionat de la revenirea în tricoul celor de la Viitorul, în februarie 2018, după aventura eșuată de un an și jumătate la Fiorentina. În a doua jumătate a sezonului trecut, mijlocașul ofensiv în vârstă de 20 de ani a marcat 6 goluri în 14 meciuri oficiale, iar în actuala stagiune a înscris 7 goluri în 19 prezenţe în Liga 1.

"Am avut un an 2018 extraordinar, un an foarte bun. Acum un an, când m-am întors de la Fiorentina, m-am întors în cantonamentul de aici și cred că a fost o decizie foarte bună, pentru că îmi doream să joc. De mic eram obișnuit să joc, acolo nu jucăm și mi-am dorit să joc. Cred că a fost cel mai bun an al meu, cu foarte multe reușite", a spus Ianis Hagi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Board Life Status


Board startup date: August 26, 2018 15:29:15
×