Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Steps

A semnat cu Dinamo! Ce i-a spus familia înainte să vină în România, alături de iubită

Recommended Posts

ZjdjZmU3NTRiMGI3ZGY3OGQ0OGUwMTYyYWI=.thu

"Familia mi-a zis că vin în țara lui Dracula, e legenda aceea. Eu le-am zis că vin în țara lui Hagi și-a lui Gabi Tamaș.", a spus Papazoglou, pentru Gazetă.

"Sunt mândru și îndrăgostit de ea (n.r. Vasiliki) ca-n prima zi, când ne-am cunoscut! A câștigat premiul în 2012, avem un băiețel minunat împreună, mai așteptăm un copil, suntem fericiți și împliniți. Sunt mândru de ea, e o femeie extraordinară.

Crede-mă, eu sunt familist convins, cred în Dumnezeu, în cei apropiați mie! Vasiliki va sosi la București cu cel mic, ne vom bucura împreună de viața de aici. Pentru mine există doar ea.",  mai spus atacantul grec.

Referitor la derby-ul Dinamo - FCSB, Papazoglou a afirmat: "Mi-a mai zis Gabi (n.r. Tamaș). Știu că e cel mai tare meci din România, de-abia aștept să joc și eu într-o asemenea confruntare. Am înțeles că e cel mai așteptat și că dacă voi marca, voi fi apreciat. Ca atacant, întotdeauna mi-am dorit să dau gol în partidele cu miză. Știu cum e la derby-uri, am trăit cu Aris - PAOK Salonic, unde se incendiază stadionul!".

Papazoglou poate debuta pentru Dinamo în ultimul meci al etapei a 22-a din Liga 1, contra celor de la Poli Iași, care se va disputa luni, 4 februarie 2019, de la ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, dar și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Board Life Status


Board startup date: August 26, 2018 15:29:15
×