Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Steps

După ce l-a prezentat pe Băluță, Brighton a anunțat mutarea care nu i-a picat bine lui Andone

Recommended Posts

NjM2JnpjPTEmaGFzaD00ZGY1MmJlY2MyNzVkMjdj

După ce l-a transferat și prezentat pe Tudor Băluţă, Brighton & Hove Albion a oficializat și transferul unui atacant care măreşte concurenţa pentru Florin Andone. Tot în ultima zi de mercato, "pescărușii" l-au prezentat pe Jan Mlakar, venit de la NK Maribor.

În vârstă de doar 20 de ani, vârful a semnat un contract valabil pe trei ani şi jumătate cu gruparea din Premier League, dar pănă la finalul acestui sezon va rămâne, sub formă de împrumut la Maribor.

Transferul vine în contextul în care presa turcă a scris tot joi despre venirea lui Florin Andone la Fenerbahce. Atacantul român a anunţat totuşi că rămâne la Brighton, însă acum concurenţa în atac este şi mai dură.

În actualul sezon din Slovenia, Mlakar a marcat nouă goluri în 16 meciuri.

Mlakar este cotat la doar 750.000 de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Primirea pe care Andone i-a făcut-o lui Băluță

Florin Andone a profitat de transferul lui Tudor Băluță la Brighton pentru a infirma mutarea lui. ”Eu n-am plecat și el a venit. Felicitări, Tudor Băluță!”, a fost mesajul postat pe Instagram de Andone, alături de o poză cu cei doi.

Florin Andone a fost pe lista Barcelonei

Florin Andone a fost aproape de transferul carierei. Barcelona s-a interesat de internaționalul român care este în prezent legitimat la Brighton. Anunțul a fost făcut chiar de presa catalană, cu două săptămâni în urmă.

Mundo Deportivo a scris că Barcelona s-a interesat de Florin Andone, atacantul român de 25 de ani care a evoluat în La Liga pentru Cordoba și Deportivo La Coruna.

"După confirmarea plecării lui Munir, Barcelona a căutat intens un atacant în ligile europene. Unul din jucătorii despre care Barcelona s-a interesat a fost Florin Andone" a scris Mundo Deportivo. Catalanii anunță că Barcelona a strâns informații în legătură cu internaționalul român, dar în cele din urmă a renunțat la achiziționarea lui.

6 milioane de euro a plătit Brighton pentru transferul lui Florin Andone din vară, de la Deportivo La Coruna. Vârful cotat la 6 milioane de euro a marcat deja 3 goluri pentru englezi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Board Life Status


Board startup date: August 26, 2018 15:29:15
×