Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Steps

Neymar s-a accidentat și a ieșit plângând de pe teren. Ghinion teribil pentru starul lui PSG

Recommended Posts

aD02MzYmemM9MSZoYXNoPTc5MjU5NzFlYzk0ZjI1

Neymar s-a accidentat în meciul dintre PSG și Strasbourg, din Cupa Franței (2-0). Starul brazilian a călcat strâmb într-un duel cu un adversar și a fost înlocuit în minutul 62 cu Diaby.

Problemele par grave pentru jucătorul venit pentru 222 de milioane de euro de la Barcelona. Sud-americanul a fost surprins cu lacrimi în ochi la ieșirea de pe teren. O veste proastă pentru Thomas Tuchel, ținând cont că urmează cea mai importantă perioadă a sezonului, cu fazele eliminatorii din UEFA Champions League.

Preşedintele lui PSG, chemat de Barcelona la tribunal în procesul cu Neymar

Barcelona l-a chemat la tribunal pe preşedintele lui Paris Saint Germain, Nasser Al Khelaifi. Şeful parizienilor a fost solicitat să participe în calitate de martor la următoarea înfăţişare din procesul catalanilor cu fostul său jucător, Neymar, în prezent la PSG.

Brazilianul susţine că mai are de primit 30 de milioane de euro de la gruparea de pe Camp Nou, reprezentând a doua parte a bonusului de loialitate pentru prelungirea contractului cu formaţia catalană.

Barcelona l-a acţionat la rândul său în justiţie pe Neymar, pentru a recupera de la fotbalistul brazilian banii încasaţi după prelungirea contractului său, cu o lună înaintea plecării în Franţa. De asemenea, catalanii vor şi daune în valoare de nouă milioane de euro.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Board Life Status


Board startup date: August 26, 2018 15:29:15
×