Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Steps

"Au decis să aducă alți antrenori!" Nicolae Dică a vorbit despre cele 4 oferte avute după ce a plecat de la FCSB

Recommended Posts

JnpjPTEmaGFzaD0zMWUxODg3OWZlNjA5MjZmYzY4

Nicolae Dică a plecat de la FCSB, după înfrângerea din derby-ul cu CFR Cluj, scor 0-2. Fostul tehnician al roș-albaștrilor a dezvăluit că a avut numai puțin de 4 oferte în această perioadă.

"Am avut discuții cu două cluburi din Liga 1 și două cluburi din Liga a 2-a, dar am considerat că nu este momentul acum. Voi vedea. Au fost niște discuții pe care le-am avut și nu am ajuns la un numitor comun. Cei de la cluburile respective au decis să aducă alți antrenori. Eu le mulțumesc pe această cale că acei oameni s-au gândit la mine și să mă pună la echipă", a spus Nicolae Dică în exclusivitate la Digi Sport, în cadrul emisiunii "Fotbal Club".

După ce a plecat de la FCSB, două formații în Liga 1 au numit antrenori noi. Este vorba de Gaz Metan, care l-a adus pe Edi Iordănescu în locul lui Mihai Teja, și de Concordia Chiajna, echipă ce l-a înlocuit pe Dorinel Munteanu cu Adrian Falub.

Palmaresul lui Nicolae Dică la FCSB

Sub comanda acestuia, FCSB a disputat 80 de partide oficiale (57 în Liga 1, 5 în Cupa României, 4 în preliminariile UEFA Champions League și 14 în UEFA Europa League), dintre care 46 au fost victorii, 18 rezultate de egalitate şi 16 înfrângeri.

Ca performanțe, merită amintită calificarea în primăvara UEFA Europa League și victoria împotriva lui S.S. Lazio, primul succes împotriva unei echipe italiene din istoria clubului nostru.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Board Life Status


Board startup date: August 26, 2018 15:29:15
×