Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Steps

Transfer Gnohere | Ultimul preț stabilit de Becali pentru cedarea francezului: "Nu risc să pierd titlul!"

Recommended Posts

Transfer Gnohere | Harlem Gnohere, 30 de ani, menajat de FCSB în ultimele două amicale din Spania, are şanse mari să rămână la vicecampioana Ligii 1 şi după această pauză de iarnă. Gigi Becali a anunţat ultimul preţ în cazul atacantului francez, iar în aceste momente "Bizonul" poate pleca chiar şi pe 3 milioane de euro.

În ultimele săptămâni, patronul vicecampioanei a vorbit tot timpul despre iminenta plecare a lui Gnohere. Latifundiarul a avansat preţul de 5 milioane de euro, însă această cifră a fost folosită doar pentru a-i ridica cota fotbalistului. Practic, Gigi vrea să îl vândă pe fotbalist, considerând că acum e momentul prielnic să obţină o sumă importantă din transfer. Doar că formaţiile nu se înghesuie deloc să îl oferteze pe vârful francez.

"Nu ştiu dacă pleacă, ori da, ori nu...Nu îl dau fără 5 milioane de euro. Înainte am cerut 7 milioane de euro, acum vreau 5 milioane de euro, dar nu spun că 3 milioane de euro nu este o sumă bună. Nu risc să pierd titlul!", a spus Gigi Becali, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Arabii de la Al Nassr Riad i-au oferit lui Becali 2,8 milioane de euro, însă acesta a respins oferta, care inițial a fost de 2 milioane de euro. 

Transfer Gnohere | Nu se încadrează în planul lui Teja

Deşi letal în faţa porţii, "Bizonul" e prea greoi şi nu participă la faza ofensivă aşa cum vrea tehnicianul. Noul staff tehnic îşi doreşte fotbalişti mobili şi iuţi, capabili să schimbe locurile şi să intre în combinaţii. Teja vrea să treacă la 4-3-3, dar acest sistem e foarte greu de implementat cu fotbalistul din Hexagon în primul "11".

Din informaţiile Digi Sport, noul tehnician al vicecampioanei ar prefera mai degrabă un fotbalist ca Raul Rusescu, condiţia fiind ca acesta să fie la 100% din punct de vedere fizic când se reia campionatul.

Gnohere a ieşit gogheterul Ligii 1 sezonul trecut, iar parcursul bun este continuat şi în această stagiune. A marcat de 15 ori şi a oferit o pasă decisivă în 23 de meciuri.

Francezul a ajuns la FCSB în urmă cu doi ani, pentru 250.000 de euro.

15.000 euro/lună este salariul lui Gnohere la FCSB

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Board Life Status


Board startup date: August 26, 2018 15:29:15
×