Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Steps

Boca va face apel la TAS în cazul pierderii finalei Copei Libertadores, cu River

Recommended Posts

aGFzaD0yNWYwYjU4ZWYyNDMzMGYwYWI0MDFjM2Q2

Confederaţia Sud-Americană a respins solicitarea celor de la Boca Juniors de a câştiga la "masa verde" returul finalei Copei Libertadores, cu River Plate, însă Boca nu a renunţat definitiv la ideea de a se impune fără joc.

Boca va merge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, de la Lausanne, în cazul în care nu va câştiga pe teren Copa Libertadores, susţin jurnaliştii de la Marca.

Manşa secundă a finalei a fost mutată la Madrid, pe "Santiago Bernabeu", după incidentele grave care au precedat derby-ul care ar fi trebuit să se dispute pe "Monumental".

Preşedintele celor de la Boca, Daniel Angelici, a solicitat succesul cu 3-0 la "masa verde" pe baza articolului 8 din regulamentul de organizare al CONMEBOL. Acesta prevede că şi incidentele provocate în vecinătatea stadionului trebuie sancţionate. În 2015, Boca Juniors a fost exclusă din Copa Libertadores din cauza unui atac cu piper al fanilor de pe "La Bombonera" la adresa jucătorilor lui River Plate.

CONMEBOL consideră însă că pierderea avantajului terenului propriu, după mutarea meciului în Spania, este o pedeapsă suficientă pentru River.

Returul River Plate - Boca Juniors, amânat după incidentele provocate de fani

Autocarul celor de la Boca a fost atacat cu o ploaie de pietre de fanii lui River, în drumul din cartierul Puerto Madero spre stadionul Monumental, iar trei jucători au ajuns la spital, printre care și căpitanul Pablo Perez, care a suferit o leziune la cornee, din cauza cioburilor.

La sosirea autocarului la stadion, Carlos Tevez a avut de suferit după ce a inhalat și el spray lacrimogen folosit de forțele de ordine pentru dispersarea fanilor turbulenți. Medicii au intervenit imediat pentru a-i consulta pe jucătorii afectați. Unii dintre jucători au și vomitat în vestiare, din cauza gazelor lacrimogene.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

Board Life Status


Board startup date: August 26, 2018 15:29:15
×