Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Cretu'

"Rugăciunea lui face cât 17 goluri ale lui Messi!" Becali, impresionat de un jucător de la FCSB: "A plâns de bucurie"

Recommended Posts

Gigi Becali (60 de ani) a decis să îi prelungească înțelegerea lui Mihai Roman cu încă un an, așa cum MM Stoica a anunțat în exclusivitate la Digi Sport. Finanțatotrul FCSB a vorbit și el despre acest aspect și a dezvăluit că, pe lângă evoluțiile fotbalistului din ultima perioadă, a mai existat un factor care l-a determinat să ia această decizie. Faptul că Roman este un om credincios a contat mult în decizia lui Gigi Becali. 

"Roman avea două contracte semnate. Mi-a zis să semnăm pe un an, ca să nu ne certăm, dacă nu-s mulțumit el să poata pleca la vară. Auzise ce-a spus Iftime pe la televizor, că-l vrea înapoi, credea că o să-l dăm. I-am zis că nu e așa, că nu-l dau. I-am spus lui MM să-i zică de contractul al doilea pe care l-a semnat, care e pe doi ani. Intră ăla în vigoare, gata, și nu pleacă nicaieri.

A plâns de bucurie, i-am zis să se ducă să-și aduca nevasta și copiii la Bucuresti, că ei stateau în Bucovina, nu credeau că o să rămână foarte mult la noi la echipă. El e foarte credincios. Și dacă nu joacă, îl țin acolo să poarte noroc. Cine e credincios, vreau să fie la mine în echipă. Rugăciunea lui face cât 17 goluri ale lui Messi", a spus Becali la Pro X.

Și contractul lui Teixeira va fi prelungit

Pe lângă Roman și contractul lui Teixeira se va prelungi. De fapt, la portughez lucrurile stau mai simplu. Teixeira avea un contract în derulare cu FCSB, care expira la finalul lui 2018, dar cu o clauză că se va prelungi automat până la finalul acestui sezon în cazul în care echipa va ajunge să evolueze în grupele europene. Chiar dacă acest obiectiv a fost ratat, latifundiarul din Pipera a decis că și Felipe merită să rămână la echipă, el fiind considerat un exemplu de urmat pentru mai tinerii colegi.

Teixeira va fi remunerat în continuare cu 15.000 de euro, indiferent de minutele pe care le va juca de acum înainte. Nu de puține ori, atât Dică, cât și MM Stoica au vorbit despre atitudinea acestui jucător, despre comportamentul său din vestiar și despre faptul că este un mare câștig pentru FCSB.NiZ6Yz0xJmhhc2g9NGU3ODdiMGU0Zjk3YmNlNGUw

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

Board Life Status


Board startup date: August 26, 2018 15:29:15
×