Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

dMG^NaNe

Members
 • Content count

  48
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral
 • Rank
  Membru
 • Birthday 04/14/1998
237 profile views
 1. dMG^NaNe

  (Retragere) dMG^NaNe

  NUME: dMG^NaNe DURATA: nu stiu sigur ( un timp , poate mai revin ) -_- MOTIV: nu mai are rost sa mai spun , imi fine .... o las asa MENTIUNI: - nu am
 2. dMG^NaNe

  [CS] Voteaza Serverul !

  ✔️Votat✔️
 3. dMG^NaNe

  [CS] Voteaza Serverul !

  ✔️Votat✔️
 4. Tipul [avatar(forum sau steam)/semnătură/banner/etc]: Avatar Text principal: dMG^NaNe Text secundar [goldstars.ro]: GoldStars.ro Dimensiuni: - Stock/Render[obligatoriu]: Alte precizări: doresc ca lucrarea mea sa aibe scantei etc .. de genul si preferabil foc ..scantei rosi sau miscatoare si voi trimite niste poze la care as prefera sa am multumesc . - de PReferabil asta - sau asta de preferabil - de preferabil asta -de preferabil asta - de Preferabil asta - de preferabil asta sao oricare iti iese ti-e ma bine dintre pzoele trimise multumesc !!!
 5. dMG^NaNe

  [CS] Voteaza Serverul !

  ✔️Votat✔️
 6. dMG^NaNe

  [CS] Voteaza Serverul !

  ✔️Votat✔️
 7. dMG^NaNe

  [CS] Voteaza Serverul !

  ✔️Votat✔️
 8. dMG^NaNe

  [CS] Voteaza Serverul !

  ✔️Votat✔️
 9. Model Absenta-Retragere : La TITLU se va specifica tipul anuntului (ex: Absenta xQ | Eo sau Retragere xQ | Eo) NUME: DURATA: MOTIV: MENTIUNI: OBSERVATII: - Incercati sa nu depasiti durata precizata in anunt pentru a evita eventuale stergeri de admin sau slot. - In timpul absentei anuntate adminul sau slotul ramane exact in starea in care l-ati lasat. - Daca va retrageti adminul sau slotul va fi sters automat. - In cazul in care reveniti dupa o retragere este necesar sa faceti o noua cerere de admin/slot. - Daca lipsiti o perioada mai lunga de 1 luna, anuntul poate fi considerat automat de retragere si puteti pierde accesele. - Daca anuntati o absenta este necesar ca la revenire sa dati un reply la anunt prin care sa precizati faptul ca ati revenit. Lipsa neanuntata atat de pe server cat si din evidenta redirectelor poate fi considerata abandon! Caz in care riscati stergerea acceselor!
 10. dMG^NaNe

  [Cerere Avatar] dMG^NaNe

  imi poti face una dintre aceste fotografii sper ca sunt mai bune daca te rog frumos acea nu imi acopera tot profilul daca te rog multumesc !!! - Asta de preferabil :))) - Si asta daca nu te superi multumesc !!! daca iti vine alta mai usor de facut poti alege oricare de aici multumesc !!!
 11. dMG^NaNe

  [Cerere Avatar] dMG^NaNe

  Tipul [avatar(forum sau steam)/semnătură/banner/etc]: Avatar Text principal: dMG^NaNe Text secundar [goldstars.ro]: GoldStars.ro Dimensiuni: - Stock/Render[obligatoriu]: Alte precizări: doresc ca lucrarea mea sa aibe scantei etc .. de genul si preferabil foc ..scantei rosi sau miscatoare si voi trimite niste poze la care as prefera sa am multumesc ..
 12. dMG^NaNe

  [CS] Voteaza Serverul !

  ✔️Votat✔️
 13. Multumim Apreciem !!! ✌️
 14. dMG^NaNe

  [PlayList] dMG^NaNe

Board Life Status


Board startup date: August 26, 2018 15:29:15
×