Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

BwL| Mr.Stick

Members
 • Content count

  464
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

BwL| Mr.Stick last won the day on December 24 2018

BwL| Mr.Stick had the most liked content!

Community Reputation

121 Perfect
 • Rank
  Ex Staff
 • Birthday 18.03.2004
645 profile views
 1. BwL| Mr.Stick

  (Prezentare) SOSOA

  Helou
 2. BwL| Mr.Stick

  [Prezentare] Star.

  Salut 😘
 3. BwL| Mr.Stick

  Propunere

  Pro
 4. BwL| Mr.Stick

  [REZOLVATA][Cerere] Avatar Clan

  Up???? Ultimul update, desigerii daca nu își fac treabă remove!
 5. BwL| Mr.Stick

  Unban Appel

  This server leave Theodor comunitate!
 6. BwL| Mr.Stick

  GoldStarsGames - FAZAN

  Iepure
 7. BwL| Mr.Stick

  Prezentare MiniNinja

  Au trecut 24 de ore ! Topic loked
 8. BwL| Mr.Stick

  [MODPACK] MiniNinja

  Toate campurile sunt obligatorii! "Prezentare prin fotografie sau videoclip mod:aveți acolo imagini" Trebuie sa pui OBLIGATORIU o poza sau un video,și înainte de toate scanezi linkul daca nu are viruși! Avertizat Verbal!
 9. BwL| Mr.Stick

  GoldStarsGames - FAZAN

  Faptă
 10. BwL| Mr.Stick

  Regulament De Postare

  RegulamenT Spam-ul este strict interzis. Evitarea/Ignorarea acestei reguli duce la sancționarea membrului în cauză. Crearea jocurilor cu conținut obscen/agresiv este strict interzisă, sancționabilă la buna plăcere a moderatorului ce verifică. Post Hunt-ul prin emoticoane este strict interzis. Și acest lucru fiind sancționabil. Jocurile create aiurea, fără noimă vor fi șterse de către un moderator. Jocurile care au mai fost postate o dată, nu mai pot fi repostate a doua oară. Membrul care face acest lucru ar fi sancționat cu warn. Pentru pornirea unor subiecte ce nu vizează jocul respectiv duce la sancționarea membrului în cauză cu warn sau av. Doar membrii din staff-ul comunitatii GoldStars ,pot deschide noi jocuri. Aveți dreptul la 15 reply-uri pe zi. Puteți da reply la același topic după 24 de ore!
 11. BwL| Mr.Stick

  Legenda lui Bau Bau

  Va mai amintiti de celebru Bau Bau? Cel care aparea din cele mai intunecate cotloane ale camerei, de sub pat, din baie si din multe alte locuri atunci cand nu eram cuminti. Si alaturi de el mai erau si altii: baba Cloanta, Magaoaia, Tiganul, Capcaunul, Nenea cu sacul, Mosul cel Rau etc. Care este povestea lui Bau Bau? De unde incepe ea si cum a aparut el? Cand copiii sunt mici si neascultatori, atunci cand nu dorm, nu mananca, nu stau locului, adesea parintii ajung in situatia de a nu mai sti ce sa faca, cum sa reactioneze si atunci aduc la suprafata aceste personaje. De ce spun ca le aduc la suprafata? Pentru ca ele exista in ei, undeva in propria lor copilarie. Principala caracteristica a lor este ca ele provoaca frica. Copiii sunt inspaimantati de ideea ca cineva, ceva ar putea veni peste ei si i-ar lua de langa parinti sau ar veni noaptea cand ei sunt singuri. E de remarcat dorinta si tendinta adultilor de a speria copiii cu diferite personaje, obiecte, situatii. Povestea acestui Bau Bau il va urmari pe copil multa vreme si in incercarea lor de a-l face ascultator, retinut sau de a-l pedepsi cu aceasta stare de frica, comportamentele copilului se pot amplifica si chiar inrautati.
 12. BwL| Mr.Stick

  Legenda Halloween-ului

  Halloween este o sărbătoare de origine celtică, preluată astăzi de multe popoare din lumea occidentală, ea răspândindu-se în secolul al XIX-lea prin intermediul imigranților irlandezi din Statele Unite ale Americii. Este sărbătorită în noaptea de 31 octombrie, deși în unele țări data sărbătorii variază — de exemplu, în Suedia este sărbătorită în prima sâmbătă din noiembrie. Numele provine din limba engleză, de la expresia All Hallows' Even, numele sărbătorii creștine a tuturor sfinților, sărbătoare cu care Halloweenul a devenit asociat în țările unde predomină creștinismul occidental — catolic și protestant, deoarece în aceste culte creștine ziua tuturor sfinților este sărbătorită pe 1 noiembrie. Specific pentru Halloween este dovleacul sculptat care reprezintă Lanterna lui Jack. Cu ocazia acestei sărbători copiii se maschează în vrăjitori, mumii sau alte personaje și colindă pe la case întrebând „Trick or Treat?” (Păcăleală sau dulciuri?), ca o amenințare că dacă nu li se dau dulciuri, persoanei colindate i se va juca o farsă. În alte țări Halloween este serbat prin parade și carnavaluri.
 13. BwL| Mr.Stick

  (Legenda) Jocurilor Olimpice

  Jocurile se desfășurau la fiecare patru ani, vara, în zilele sărbătorilor lui Zeus, în nord-vestul Peloponesului, în câmpia Olimpia. Participau doar bărbații de origine grecească în timp ce femeilor nu le era permisă prezența nici ca spectatoare. De asemenea, doar cetățenii liberi erau admiși, sclavii fiind excluși. Organizarea jocurilor, judecarea rezultatelor și decernarea premiilor se făceau de către magistrați numiți Helladonike. Jocurile durau cinci zile și începeau cu o procesiune solemnă și cu jertfe, cu defilarea concurenților și jurământul olimpic. În ziua a doua avea loc întrecerea tinerilor de 18-20 ani după care, în ziua a treia întreceri de alergare, lupte, pugilat și pancrațiu. Cea mai disputată probă, cea de pentatlon avea loc în ziua a patra urmată de întrecerile „hoplitodorilor” (oameni înarmați), alergările de care și călăria. De-a lungul timpului, ordinea întrecerilor s-a modificat de nenumărate ori. În ziua a cincea erau premiați învingătorii (Olimpionike, învingător la Olimpia) care primeau o cunună din ramuri de măslin sălbatic. Cei care își mențineau titlul de campion la mai multe ediții succesive sau erau câștigători a mai multor jocuri care se desfășurau pe teritoriul Greciei se numeau periodonikes. Jocurile Olimpice au fost cele mai vechi dintre cele patru evenimente atletice naționale care făceau parte din jocurile periodos, sau de „circuit”. Celelalte trei au fost: Jocurile Pytice din Delphi, Jocurile Istmice din Corint și Jocurile din Nemeea.
 14. BwL| Mr.Stick

  (Legenda) Yeti

  Yeti este un animal sau ipotetic omprimitiv, de pe versantul sudic al munților Himalaia, cunoscut și ca „omul zăpezilor” sau „omul pădurii”. Conform descrierilor celor care pretind că l-au văzut, are mărimea unui om (1,50-1,80m), iar corpul său este acoperit cu păr de culoarea ruginie, uneori chiar gri. Capul este de formă conică, cu bărbia proeminentă și gura lipsită de buze. Picioarele sale sunt scurte dar late, iar cel de-al doilea deget este mai lung decât degetul mare, ceea ce face urmele sale să fie foarte ușor diferențiate de cele omenești. Zonele în care făptura este semnalată au o densitate a populației foarte mică, așa că întâlnirile cu Yeti sunt rare. Totuși, au existat câteva cazuri, pe care le relatăm în continuare. În august 1948, un nepalez cu cei doi fii ai săi se aflau pe un platou situat la 6000 metri, unde căutau o plantă medicinală rară, cu efect tonifiant. Într-o dimineață, unul din copii, plecat singur prin pădure, a auzit foșnete în tufișuri, însoțite de un fel de mormăit înfiorător. Speriat, băiatul a făcut câțiva pași timizi spre locul de unde venea zgomotul. Dar brusc vântul și-a schimbat direcția, iar nasul copilului a fost asaltat de un miros insuportabil. După câteva clipe, el a văzut o siluetă uriașă alergând foarte repede. Făptura ducea la om, dar avea corpul acoperit în întregime cu blană maro închis. Nu i-a zărit chipul, dar i-a remarcat umerii largi, precum și mersul foarte ciudat, alcătuit dintr-o alternanță de pași și salturi. Când s-a întors la locul de popas i-a povestit pățania tatălui său, și atunci a aflat că făcuse cunoștință cu Yeti, Omul Zăpezilor. În timpul unei expediții pe muntele Everest, în anul 1954, o echipă de cercetători descoperea o serie de picturi înfățișându-l pe Omul Zăpezilor. Dar nici urmă de ciudatul personaj. Cu toate acestea, nu mică le-a fost surpriza cercetătorilor să descopere în zăpadă un scalp de Yeti, rezultat probabil, dintr-o luptă pe viață sau pe moarte între doi masculi. A doua zi de dimineață, membrii echipei de specialiști aveau să descopere în zăpadă niște urme uriașe de pași, de o formă cel puțin bizară. Așa a fost posibilă prima experiență medicală a unor urme concrete ale celebrului Yeti.

Board Life Status


Board startup date: August 26, 2018 15:29:15
×