Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Olimpic

Membru
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 • Rank
  Nou venit
 • Birthday 29.04.1995

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut! Sunt Boboc. M-ai banat acum o săptămâna pe motiv de wg. Am incercat să îți scriu că joc de pe un pc care este conectata la o retea ce nu îmi permite să instalez wg sau programe din afară și că îți pot trimite atât ss cu problema mea cât și ss pt a vedea că nu am cod, dar nu am mai apucat. Am mai jucat împreună și pe Eptic...dacă nu mă înșel. Joc de ceva timp pe acest server și nu am jucat vreodată cu cod. Am rezolvat și problema cu WG așa că dacă vrei poți să imi dai UNBAN. (am cerere unban unde am atașat și ss cu problema pc meu).O zi frumoasă!

 2. Olimpic

  Unban Olimpic

  Si in privinta ca sunt plingeri pe mine sau vb trivial pe sv....eu vb normal si ma comport normal pe sv...ca si playerii is fac de cap se cred smecheri si tari in gura!!!
 3. Olimpic

  Unban Olimpic

  Nick : Olimpic IP : 92.114.195.43 Steam ID : no Adminul care v-a banat : Opi Data , ora , harta : numai tin minte am primit ban cu 1 saptamina in urma Dovezi ( se accepta print la consola / snapshot) : https://imgur.com/a/Sd2RTB0 Mai doresti sa spui ceva? : da Opi mia zis ca am gresit cu nustiu ce ca vb trivial si niste plingeri de la playeri etc...in fine...eu iam zis lui Opi daca doresti scoatemi admina daca sunt probleme cu mine nustiu ce...stiu ca pentru asa ceva primesti remove...dar eu am primit ban direct!!! eu cred ca se va lua o decizie corecta!! O zi buna tutor!!!
 4. Olimpic

  Olimpic

  salut... nu doresc sa fac cerere unban ca nu are rost...aici se da banuri aiurea la toti in stinga si in dreapta ...Opi zi motivu real pentru care mai banat vreau sal stiu eu???? si daca se da ban permanent pentru asa ceva ?? O zi buna !!!!
 5. Olimpic

  Cerere Up Olimpic

  » Nume in joc : Olimpic » Nume real : Nicolae » Vârsta : 23 » Y!M / STEAM / FACEBOOK ETC: » Poti activa pe TeamSpeak3? ( Obligatoriu fără el nu are rost să faceți cererea! ) :: Desigur » Ore jucate : https://www.gametracker.com/player/olimpic/free.goldstars.ro:27015/ » Ai citit regulamentul? : da » Cuvantul cheie : Gold » De unde ai aflat de server? : Gametracker
 6. Olimpic

  Banlist Olimpic

  Name: Yu' nana Go. IP: 190.202.193.184 Reason: aim dovada: http://www.girlshare.ro/3490178239.9
 7. Olimpic

  Cerere Unban Tulip

  Pro unban !!! Punctele is de la He!!!
 8. Olimpic

  Banlist Olimpic

  Name: FNX IP: 156.217.186.231 Reason: aim dovada: http://www.girlshare.ro/3490177359.9
 9. Olimpic

  Banlist Olimpic

  Ban Information Name: aHMED 1333 IP: 5.45.140.7 Reason: ss.forum Unban Time: Permanent
 10. Olimpic

  Reclamatie PK

  Copy din consola nu se considera ca dovada...trebuia sa faci o poza ...si laso si tu mai moale nu te mai considera asa smecher... toti gresim... o bila neagra lui PK!!! si Pro pentru unban!!! Bafta.

Board Life Status


Board startup date: August 26, 2018 15:29:15
×