Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

indigo

Designer
 • Content count

  33
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

indigo last won the day on December 15

indigo had the most liked content!

Community Reputation

17 Semi-Good
 • Rank
  Membru

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. indigo

  razvi artworks ♥

  x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x
 2. indigo

  Gallery | othxkys

  miraculos
 3. indigo

  razvi artworks ♥

  x x x x
 4. indigo

  [Cerere avatar] razvi

  Tipul [avatar(forum sau steam)/semnătură/banner/etc]: avatar Text principal: razvi milionaru Text secundar [goldstars.ro]: fara Dimensiuni: 150 Stock/Render[obligatoriu]: Alte precizări: daca imi place vreunul va dau 2 pack-uri cu efecte si bordere ( mie nu imi place orice :) )
 5. indigo

  Portofoliu Maria

  frumusele efecte, la text mai ai de lucrat inceteaza sa mai pui efectul de 3d atat de mult ca arata urat pe unele avatare
 6. indigo

  razvi artworks ♥

 7. indigo

  razvi artworks ♥

  x x
 8. indigo

  razvi artworks ♥

  x x x
 9. indigo

  [Battle] Zeus vs marius.c

  Battle-ul nu s-a mai tinut ! T/C
 10. indigo

  [Battle]razvi vs Soulrayne

  Conținut topic (textul de pe lucrare) » Battle Tema lucrării (tema care face referire la render/stock) » de la 0 Render/stock » de la 0 Dimensiuni » 150 x 250 Tipul lucrării (avatar/semnătură/logo/banner) » Avatar Timpul competiției (5 voturi pe lucrare sau în total, 10 voturi pe lucrare sau în total) » 24 H Cui trimit lucrarea? » Soulrayne
 11. indigo

  razvi artworks ♥

  x x
 12. indigo

  [SOTW] Regulament

  SOTW - SIGNATURE OF THE WEEK Regulament pentru participanţi: Ca să poţi participa la concurs trebuie să ai minim 10 de post-uri pe forum. Nu aveti voie să faceți RIP, adică să luați o lucrare furată, în caz contrar nu veți mai avea voie să participați la 8 editii. Nu aveţi voie să puneţi lumea să vă voteze lucrările, în caz contrar nu veţi mai avea voie să participaţi la 6 ediţii. Nu aveţi voie să vă votaţi propria lucrare, în caz contrar nu veţi mai avea voie să participaţi la 3 ediţii. Nu ai voie să postezi undeva lucrarea ta sau s-o pui la portofoliu înainte de a se afişa rezultatele. În caz contrar nu veţi mai avea voie să participaţi la 3 ediţii. Fiecare lucrare trebuie să conţină watermark-ul "GS, GOLDSTARS.RO, GOLSTARS ROMANIA" Când trimiteți poza cu PSD trebuie să conțină toate efectele folosite. Dacă nu le puteți pune pe toate într-o poză atunci puteți să faceți 2 sau mai multe. Cel care trimite lucrarea fără PSD sau poză fără toate efectele folosite nu i se va posta lucrarea. Dacă lucrarea voastră are un anumit număr de voturi, dar după verificarea acestora reiese să aveți același număr de voturi cu un alt participant, acela va avea prioritatea cea mai mare, adică va ieși pe un loc mai mare iar dumneavoastră pe unul mai mic. Regulamentul celor care votează: Trebuie să votaţi pe bună dreptate şi să nu votaţi pe vreun prieten sau celor care vă cer asta. Nu aveţi voie să votaţi dacă nu aveţi minim 15 de post-uri. Regula se suspendă dacă membrul respectiv are o activitate mare la categoria Design. Dacă cineva vă spune să-i votaţi lucrarea lui, faceţi un print (de preferat ar fi o filmare) şi o trimiteţi organizatorului. Acel concurent v-a fi descalificat, urmând ca imaginea sa să fie scoasă din concurs și să fie scos și din 'POLL'. Vă este interzis să lăsați reply în topic-ul destinat votării lucrărilor. Voturile vi le puteți manifesta prin alegerea unei lucrări din sondajul organizat în topic. Cei care lasă reply în topic-ul respectiv vor fii sancționați cu warn.
 13. indigo

  [AOTW] Regulament

  AOTW - AVATAR OF THE WEEK Regulament pentru participanţi: Ca să poţi participa la concurs trebuie să ai minim 10 de post-uri pe forum. Nu aveti voie să faceți RIP, adică să luați o lucrare furată, în caz contrar nu veți mai avea voie să participați la 8 editii. Nu aveţi voie să puneţi lumea să vă voteze lucrările, în caz contrar nu veţi mai avea voie să participaţi la 6 ediţii. Nu aveţi voie să vă votaţi propria lucrare, în caz contrar nu veţi mai avea voie să participaţi la 3 ediţii. Nu ai voie să postezi undeva lucrarea ta sau s-o pui la portofoliu înainte de a se afişa rezultatele. În caz contrar nu veţi mai avea voie să participaţi la 3 ediţii. Fiecare lucrare trebuie să conţină watermark-ul "GS, GOLDSTARS.RO, GOLSTARS ROMANIA" Când trimiteți poza cu PSD trebuie să conțină toate efectele folosite. Dacă nu le puteți pune pe toate într-o poză atunci puteți să faceți 2 sau mai multe. Cel care trimite lucrarea fără PSD sau poză fără toate efectele folosite nu i se va posta lucrarea. Dacă lucrarea voastră are un anumit număr de voturi, dar după verificarea acestora reiese să aveți același număr de voturi cu un alt participant, acela va avea prioritatea cea mai mare, adică va ieși pe un loc mai mare iar dumneavoastră pe unul mai mic. Regulamentul celor care votează: Trebuie să votaţi pe bună dreptate şi să nu votaţi pe vreun prieten sau celor care vă cer asta. Nu aveţi voie să votaţi dacă nu aveţi minim 15 de post-uri. Regula se suspendă dacă membrul respectiv are o activitate mare la categoria Design. Dacă cineva vă spune să-i votaţi lucrarea lui, faceţi un print (de preferat ar fi o filmare) şi o trimiteţi organizatorului. Acel concurent v-a fi descalificat, urmând ca imaginea sa să fie scoasă din concurs și să fie scos și din 'POLL'. Vă este interzis să lăsați reply în topic-ul destinat votării lucrărilor. Voturile vi le puteți manifesta prin alegerea unei lucrări din sondajul organizat în topic. Cei care lasă reply în topic-ul respectiv vor fii sancționați cu warn.
 14. indigo

  razvi artworks ♥

  x x GUCCI

Board Life Status


Board startup date: August 26, 2018 15:29:15
×