Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

DuNNNhiLLL' #

Banned
 • Content count

  105
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

DuNNNhiLLL' # last won the day on December 9 2018

DuNNNhiLLL' # had the most liked content!

Community Reputation

51 Excellent
 • Rank
  BANNED
154 profile views
 1. DuNNNhiLLL' #

  prezentare

  Welcome
 2. Acum, pe GoldStars Romania e posibil sa-ti modifici numele de comunitate si chiar titlul tau de membru al comunitatii! Dar, pentru acest privilegiu, exista cateva cerinte, acest serviciu nefiind valabil pentru orice membru inregistrat recent! Model modificare nume: Numele dorit: De cat timp esti inregistrat?: Exista un motiv pentru ce doresti sa modifici numele tau?: Model modificare Member title: Member title dorit: Postari active: Reputatie: De cat timp esti inregistrat?: Cerinte pentru a fi acceptata cererea dvs.: Pentru a modifica numele/member title, este necesar sa fii inregistrat de minim 30 zile; Postarile active se considera postari create in ultima saptamana (7 zile), minimul de postari fiind 30; Reputatia dvs. trebuie sa fie mai mare de 15+ + Fiecare cerere pentru schimbarea numelui sau a titlului de membru, trebuie facuta in acest topic printr-un reply!
 3. DuNNNhiLLL' #

  Prezentare Adi

  Welcome
 4. DuNNNhiLLL' #

  Banned (ROQU)

  Indrumat . T/C
 5. DuNNNhiLLL' #

  [PREZENTARE] abi

  Welcome
 6. DuNNNhiLLL' #

  [Prezentare] CRD

  Welcome .
 7. DuNNNhiLLL' #

  cerere unban | WHISKEY !

  Salut . Ai gresit sectiunea . Aici se fac cereri unban pentru serverul de ts3 . Uite aici lista cu serverele comunitatii https://goldstars.ro/forum/index.php?/forum/356-counter-strike-16-official-servers/ , cauta serverul pe care ai fost banat si fa o noua cerere . T/C
 8. DuNNNhiLLL' #

  Prezentare - skE

  Bine ai venit !
 9. Irina Begu, a treia jucătoare de tenis a României în clasamentul WTA, a anunţat, marţi, printr-o postare pe contul de pe o reţea de socializare, numele viitorilor săi antrenori pentru sezonul 2019. "Am încheiat un capitol, începe altul! Asa cum v-am promis, am revenit cu veşti bune în legătură cu viitoarea echipă cu care voi colabora. Echipa va fi formată din: Adrian Marcu, Victor Crivoi şi voi continua să colaborez cu Ionuţ Gavrilă pe partea de pregătire fizică. Monica Stănescu va fi cea care îmi va oferi în continuare consiliere psihologică. Sper ca această nouă formulă să mă ajute să îmi continui drumul către obiectivele mele şi să avem o colaborare la fel de frumoasă precum cea pe care am încheiat-o", a transmis Irina, care în trecut s-a pregătit alături de Adrian Cruciat şi Artemon-Apostu Efremov. Sportiva în vârstă de 28 de ani se află pe poziţia 67 WTA la simplu, având clasament superior la dublu în acest moment (23 WTA). În ultimele patru sezoane, Begu încheiase în Top 50, cea mai bună clasare a sa la final de an fiind locul 29, din 2016. Bucureşteanca a încheiat sezonul 2018 cu 22 de victorii şi 25 de înfrângeri, cel mai bun rezultat în Grand Slam-uri fiind turul 3, la Roland Garros. Irina a câştigat două trofee la dublu (Shenzhen - cu Simona Halep şi BRD Bucharest Open - cu Andreea Mitu), însă nu a jucat finală la simplu, pentru prima dată în cinci ani.
 10. Cercetătorii au dezvoltat catalizatori care pot transforma dioxidul de carbon — cauza principală a încălzirii globale — în materiale plastice, țesături, rășini şi alte produse. Electrocatalizatorii sunt primele materiale, cu excepția enzimelor, care pot transforma dioxidul de carbon şi apa în blocuri de construcție de carbon care conțin unul, doi, trei sau patru atomi de carbon cu o eficienţă mai mare de 99%. Două dintre produse — metilglioxal (C3) şi 2, 3-furandiol (C4) — pot fi utilizate ca precursori pentru materiale plastice, adezivi şi produse farmaceutice. Formaldehida toxică ar putea fi înlocuită cu metilglioxal, care este mai sigur. Această imagine arată modul în care cercetătorii pot transforma electrochimic dioxidul de carbon în polimeri valoroși și în precursori a medicamentelor. Credit: Karin Calvinho/Rutgers University-New Brunswick Descoperirea, bazată pe chimia fotosintezei artificiale, este descrisă detailat în revista Energy & Environmental Science. “Descoperirea noastră ar putea conduce la transformarea dioxidului de carbon în produse şi materii prime valoroase din industria chimică şi farmaceutică”, spune autorul principal Charles Dismukes (en), profesor la departamentele de chimie şi biologie chimică, şi biochimie şi microbiologie de la Universitatea Rutgers-New Brunswick. El, de asemenea, este un investigator principal la Institutul de Microbiologie Waksman. Anterior, oamenii de știință au arătat că dioxidul de carbon poate fi transformat electrochimic în metanol, etanol, metan şi etilenă cu randamente relativ mari. Dar o astfel de producție este ineficientă şi prea costisitoare pentru a fi realizabilă din punct de vedere comercial, potrivit autorului principal, doctor în chimie, Karin Calvinho. Folosind cinci catalizatori din nichel şi fosfor, care sunt mai ieftini şi abundenți, cercetătorii pot transforma electrochimic dioxidul de carbon şi apa într-o gamă largă de produse pe bază de carbon, spune ea. Alegerea catalizatorului şi alte condiţii determină câți atomi de carbon pot fi îmbinaţi împreună pentru a produce molecule sau chiar a genera polimeri mai lungi. În general, cu cât lanțul de carbon este mai lung, cu atât produsul este mai valoros. Următorul pas constă în a a afla mai multe despre reacția chimică care stă la bază, astfel încât ea să poată fi utilizată în producerea altor produse valoroase, cum ar fi diolii, care sunt utilizați pe scară largă în industria polimerilor sau a hidrocarburilor care pot fi utilizate drept combustibil regenerabil. Cercetătorii proiectează, construiesc şi testează electrolizori pentru uz comercial. Bazându-se pe cercetarea lor, cercetătorii au obţinut brevete electrocatalizatori şi au format compania de start-up, RenewCO2. Cercetarea a fost publicată în revista Energy & Environmental Science.
 11. DuNNNhiLLL' #

  [Prezentare] - Sniror

  Bine ai venit !
 12. DuNNNhiLLL' #

  Prezentare RayCage

  bine ai venit !
 13. DuNNNhiLLL' #

  [GOLDS] Prezentare Kadmun

  Welcome
 14. DuNNNhiLLL' #

  Prezentare

  Bine ai venit !
 15. DuNNNhiLLL' #

  Prezentare Franky

  Welcome

Board Life Status


Board startup date: August 26, 2018 15:29:15
×