Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Kiwk

Moderators
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral
 • Rank
  Moderator Stiri/Discutii libere/Sport
20 profile views
 1. Kiwk

  Curiozitati despre struti

  La maturitate strutul are cel mai dezvoltat sistem imunitar cunoscut pana in prezent. Ochii lor sunt mai mari decat creierul. Strutii pot alerga cu 72km/h timp de 30 de minute. Piele de strut este mai scumpa decat pielea de crocodil sau de sarpe. Coaja oului de strut are aceiasi rezistenta ca portelanul chinezesc, fap pentru care est folosita la confectionare diferitelor obiecte ornamentale. Contrar celor crezute de majoritatea oamenilor, strutii nu isi baga capul in nisip. Ei isi intind gatul pe sol atunci cand vor sa se camufleze. Oul de strut este echivalentul a 24 de oua de gaina, la fierbere dureaza circa 2 ore. Strutii pot trai pana la 80 de ani in captivitate.
 2. Kiwk

  GOLDSTARS Joc Snake Unity

  Link Download : https://drive.google.com/open?id=1BqjLbSnix9jN6HHqiGKFzD4Sy3RzTOqc Virstotal : https://www.virustotal.com/gui/file/24bbf55ff7e62c126b5a1e17b834085c7cf58bb1bdad17ba72d74f4d3cc6a1cb/detection Este un simplu joc in unity..cred ca stim toti cum e. Nu stiu daca e categoria potrivita ,alta nu am gasit
 3. Gaming-ul, programatul,si in trecut si fotbalul.. acum s-a dus.,si sa dorm daca se poate lua in considerare. Poate mai am ceva si nu mi amintesc eu..
 4. Jocul consta in ghicirea varstei persoanei de mai sus.
 5. Kiwk

  Parerea ta despre membrul de mai sus

  Am vazut ca le ai cu designe-ul ,dar cu textul nu prea..
 6. Kiwk

  Cerere grad

  am sa incerc.. dar nu prea am unde.
 7. Kiwk

  Cerere grad

  Nume: Alex Vârstă:17 De ce aplici pentru acest grad?: Dupa mult timp de inactivitate pe orice tip de forum m-am gandit sa caut si eu unul sa mai imi ocupt din timp. Timp liber as raspunde.. Ce categorie doresti sa moderezi? : Nu conteaza. Atata timp cat nu exista o sectiune IT..eu fiind pasionat, moderez orice e liber; Experiența ta în moderarea unui forum:Ma descurc. Acum ceva timp ajutam un coleg cu forumul . Am ceva experienta; Ești conștient că dacă vei încălca regulamentul poți fi demis din funcție în orice moment?: Da ; O scurtă descriere despre tine: Am 17 ani, pasionat de jocuri, dar recent nu prea . Ma mai joc fortnite(cel mai des) , cs rareori ,iar restul timpului mi-l ocup cu invatatul .. Photoshop/C#/C++ , programatul in general ma atrage.. Ideea de a-ti face o aplicatie un program un joc..sa sti ca cineva il joaca mi se pare...ceva destul de frumos.

Board Life Status


Board startup date: August 26, 2018 15:29:15
×