Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

sL0wLyNiNo OCB

Members
 • Content count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 • Rank
  Manager RPG.GOLDSTARS.RO
45 profile views
 1. sL0wLyNiNo OCB

  Model Aplicatie Lider - News Reporter

  Nume real si varsta: Descriere personala(minim 4 randuri): Nickname in joc: Level: Ore jucate: De ce iti doresti aceasta functie?: Esti constient ca daca nu vei respecta regulamentul si o sa fii incativ, vei fii demis?: Cu ce se ocupa aceasta factiune?: Ce faci daca un membru da un anunt aiurea de exemplu ,, Am sula mare'', cum procedezi? Ce sanctiune ii acorzi?: Daca un membru injura un civil si acel civil ii face reclamtie, ce sanctiune ii acorzi?: Cu ce crezi ca esti mai bun fata de ceilalti candidati?: Ce primesti daca abuzezi de aceasta functie?: Ai cunostinte in Limba Engleza?: Ai citit regulamentul?: Alte precizari?:
 2. sL0wLyNiNo OCB

  Model Aplicatie Lider - School Instructors

  Nume real si varsta: Descriere personala(minim 4 randuri): Nickname in joc: Level: Ore jucate: De ce doresti sa detii aceasta functie importanta?: Esti constient ca daca incalci regulamentul si gresesti o sa fii demis?: Cu ce se ocupa aceasta factiune?: Cu ce te vezi mai bun fata de ceilalti candidati?: Daca un membru incepe o cearta pe ,,/f '' cu un alt membru, cum procedezi? Ce sanctiune acorzi si cui?: Daca o sa dai FW aiurea, ce sanctiune primesti?: Ce se intampla daca un membru da o licenta cuiva fara test si primeste si bani in plus pentru asta: Ai cunostinte in limba engleza?: Ai citit regulamentul?: Alte precizari?:
 3. Nume real si varsta: Descriere personala(minim 4 randuri): Nickname in joc: Level: Ore jucate: De ce ai ales acest server?: De ce doresti aceasta functie?: Esti constient ca daca nu vei respecta regulamentul si nu vei avea grija de factiune o sa fii demis?: Cu ce se ocupa aceasta factiune?: Ce realizari ai vrea sa ai pe viitor?: Ce faci daca un membru pune pe /f textul acesta ,, Vand Infernus 2x''?: Daca un membru ii da /eject aiurea unui player din taxi si acel player face reclamatie, cum il sanctionezi?: Ce faci daca doi membri se cearta pe ,,/f ''?: Daca nu sanctionezi un player care a gresit, ce faci?: Ai citit regulamentul?: Ai cunostinte in Limba Engleza?: Alte precizari?:
 4. sL0wLyNiNo OCB

  Hitman Agency - Evidenta amenzilor

  Aici se vor posta dovada platii amenzilor luate. Cine nu plateste o amenda in 24 de ore va primi FW. Ca sa postati dovada va trebui sa va luat dupa modelul urmator: Nickname: Rank: Dovada plata: Alte precizari:
 5. Aici se vor posta dovada platii amenzilor luate. Cine nu plateste o amenda in 24 de ore va primi FW. Ca sa postati dovada va trebui sa va luat dupa modelul urmator: Nickname: Rank: Dovada plata: Alte precizari:
 6. sL0wLyNiNo OCB

  National Guard - Evidenta amenzilor

  Aici se vor posta dovada platii amenzilor luate. Cine nu plateste o amenda in 24 de ore va primi FW. Ca sa postati dovada va trebui sa va luat dupa modelul urmator: Nickname: Rank: Dovada plata: Alte precizari:
 7. Aici se vor posta dovada platii amenzilor luate. Cine nu plateste o amenda in 24 de ore va primi FW. Ca sa postati dovada va trebui sa va luat dupa modelul urmator: Nickname: Rank: Dovada plata: Alte precizari:
 8. Aici se vor posta dovada platii amenzilor luate. Cine nu plateste o amenda in 24 de ore va primi FW. Ca sa postati dovada va trebui sa va luat dupa modelul urmator: Nickname: Rank: Dovada plata: Alte precizari:
 9. Aici se vor posta dovada platii amenzilor luate. Cine nu plateste o amenda in 24 de ore va primi FW. Ca sa postati dovada va trebui sa va luat dupa modelul urmator: Nickname: Rank: Dovada plata: Alte precizari:
 10. sL0wLyNiNo OCB

  News Reporter - Evidenta Amenzilor

  Aici se vor posta dovada platii amenzilor luate. Cine nu plateste o amenda in 24 de ore va primi FW. Ca sa postati dovada va trebui sa va luat dupa modelul urmator: Nickname: Rank: Dovada plata: Alte precizari:
 11. Aici se vor posta dovada platii amenzilor luate. Cine nu plateste o amenda in 24 de ore va primi FW. Ca sa postati dovada va trebui sa va luat dupa modelul urmator: Nickname: Rank: Dovada plata: Alte precizari:
 12. Aici se vor posta aplicatiile civililor care vor vrea sa intre in aceasta factiune respectand urmatoarele cerinte si urmatorul model: -Trebuie sa ai minim level 5; -Trebuie sa fii civil; -Trebuie sa nu ai Faction Punish; -Trebuie sa ai un limbaj decent si sa respecti cerintele; Aplicatia voastra trebuie sa fie dupa urmatorul model: Nume si varsta reala: Descriere personala(minim 3 randuri): Nickname in joc: Level: Ore jucate Cate ore poti acorda jocului pe zi?: Cum se numeste factiunea si cu ce se ocupa?: Esti constient ca daca vei gresi, o sa fii sanctionat?: De ce vrei sa te alaturi acestei factiuni?: Ai cunostinte in limba engleza?: Ai citit regulamentul?: Alte precizari?:
 13. sL0wLyNiNo OCB

  National Guard - Aplicatii

  Aici se vor posta aplicatiile civililor care vor vrea sa intre in aceasta factiune respectand urmatoarele cerinte si urmatorul model: -Trebuie sa ai minim level 5; -Trebuie sa fii civil; -Trebuie sa nu ai Faction Punish; -Trebuie sa ai un limbaj decent si sa respecti cerintele; Aplicatia voastra trebuie sa fie dupa urmatorul model: Nume si varsta reala: Descriere personala(minim 3 randuri): Nickname in joc: Level: Ore jucate Cate ore poti acorda jocului pe zi?: Cum se numeste factiunea si cu ce se ocupa?: Esti constient ca daca vei gresi, o sa fii sanctionat?: De ce vrei sa te alaturi acestei factiuni?: Ai cunostinte in limba engleza?: Ai citit regulamentul?: Alte precizari?:
 14. Aici se vor posta aplicatiile civililor care vor vrea sa intre in aceasta factiune respectand urmatoarele cerinte si urmatorul model: -Trebuie sa ai minim level 5; -Trebuie sa fii civil; -Trebuie sa nu ai Faction Punish; -Trebuie sa ai un limbaj decent si sa respecti cerintele; Aplicatia voastra trebuie sa fie dupa urmatorul model: Nume si varsta reala: Descriere personala(minim 3 randuri): Nickname in joc: Level: Ore jucate Cate ore poti acorda jocului pe zi?: Cum se numeste factiunea si cu ce se ocupa?: Esti constient ca daca vei gresi, o sa fii sanctionat?: De ce vrei sa te alaturi acestei factiuni?: Ai cunostinte in limba engleza?: Ai citit regulamentul?: Alte precizari?:
 15. RAPORTUL DE ACTIVITATE ESTE SĂPTĂMÂNAL ȘI ESTE OBLIGATORIU! Număr de misiuni (arrest-uri / kill-uri) / permise confiscate / amenzi necesare: ⦁ Rank 1: 30 de misiuni îndeplinite (arrest-uri / kill-uri) + 10 amenzi acordate ⦁ Rank 2: 35 de misiuni îndeplinite (arrest-uri / kill-uri) + 15 amenzi acordate ⦁ Rank 3: 40 de misiuni îndeplinite (arrest-uri / kill-uri) + 5 permise confiscate + 10 amenzi acordate ⦁ Rank 4: 20 de misiuni îndeplinite (arrest-uri / kill-uri) + 3 permise confiscate + 10 amenzi acordate ⦁ Rank 5: 10 de misiuni îndeplinite (arrest-uri / kill-uri) + 5 amenzi acordate ⦁ Rank 6: 10 de misiuni îndeplinite (arrest-uri / kill-uri) Raportul pentru helper / admin: Raportul se aplică la helperii și adminii de level 1/2. ⦁ 20 de misiuni îndeplinite (arrest-uri / kill-uri) + 3 permise confiscate Sistem de rank-up: ⦁ Rank 1: Primit automat la intrarea în facțiune ⦁ Rank 1 » 2: primit după minim 7 zile de la primirea rank-ului precedent ⦁ Rank 2 » 3: primit după minim 7 zile de la primirea rank-ului precedent ⦁ Rank 3 » 4: primit după minim 14 zile de la primirea rank-ului precedent ⦁ Rank 4 » 5: primit după minim 14 zile de la primirea rank-ului precedent Reguli & informații legate de raportul de activitate și rank-up: - Membrii de rank 1 ce nu fac raportul o să primeasca direct uninvite. - Membrii de rank 2+ ce nu fac raportul, vor fi avertizați și vor avea punctele necompletate pe - (ex: -07:00/07:00 ore jucate), urmând ca până la urmatoarea validare a raportului de activitate să recupereze din mers punctele pierdute. În caz contrar vor primi uninvite pentru raport incomplet (fără FP). - Membrii o să primească rank-up automat dacă aceștia au raport complet în timpul resetării raportului. - Clear la FW se primește doar după resetarea rapoartelor, atunci când iei rank-up (automat de la server). - Cei de rank 5 primesc clear la 7 zile de la primirea unui FW (automat de la server). - Dacă un membru primește FW, perioada se va prelungi cu o săptămână (prelungirea este automată de la server).

Board Life Status


Board startup date: August 26, 2018 15:29:15
×