Jump to content
keyboard_arrow_down
account_circle Sign In

Sign Inperson_add Sign Up

Tehnologie

Tehnologia (engleză technology, franceză technologie) este ansamblul metodelor, proceselor, operațiilor făcute sau aplicate asupra materiilor prime, materialelor și datelor pentru realizarea unui anumit produs industrial sau comercial.

Forums

 1. Ajutor Tehnologie

  Dacă aveți vreo problemă cu PC-ul, o întrebare sau orice nelămurire legată de acesta, deschideți un topic în această secțiune.

  1
  post
 2. Gadgeturi

  Un gadget (sau un obiect gadget), cuvânt împrumutat din engleză, este un obiect tehnologic mic cum ar fi un dispozitiv sau aparat, care îndeplinește o anumită funcție, fiind de obicei o noutate.

  391
  posts
 3. 6
  posts
 4. 15
  posts
 5. Hardware

  Hardware-ul este partea fizică a unui sistem informatic, spre deosebire de software, care este partea logică — cea care comandă hardware-ul prin intermediul unor programe (aplicații, sisteme de operare și drivere) — și de datele asupra cărora operează respectivul sistem de calcul.

  16
  posts
 6. Software

  Prin software (/'sʌf ' tué:r/), soft sau rareori și „logicial” se înțelege un sistem de programe pentru calculatoare incluzând procedurile lor de aplicare, sistem furnizat odată cu calculatorul respectiv sau creat ulterior de către utilizator sau și cumpărat din comerț de-a gata.

  16
  posts
 7. Reviews

  În această secțiune vor fi postate cele mai noi componente de PC, Mouse-uri, Tastaturi şi aşa mai departe. Mai pe scurt, tot ce apare nou în materie de tehnologie.

  6
  posts
 8. Tutoriale

  Urmăriți gama noastră variată de tutoriale.

  6
  posts
 9. Ştiri IT

  Articole updatate în fiecare zi.

  38
  posts
 10. IP.Board

  Suport pentru Invision Power Board (IPB): tutoriale şi ajutor în problemele întâmpinate.

  8
  posts
 11. Sisteme de Operare

  Tutoriale, noutăţi şi suport pentru sistemele de operare .

  19
  posts

Board Life Status


Board startup date: August 26, 2018 15:29:15
Powered by Invision Community
×