Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Technology

Technology (English Technology, French Technology) is the set of methods, processes, operations made or applied to raw materials, materials, and data to make a particular industrial or commercial product.

Forums

 1. chat_bubble_outline
  1 post

  Help Technology

  If you have a problem with your PC, a question or any question related to it, open a topic in this section.

 2. chat_bubble_outline
  408 posts

  Gadgets

  Un gadget (sau un obiect gadget), cuvânt împrumutat din engleză, este un obiect tehnologic mic cum ar fi un dispozitiv sau aparat, care îndeplinește o anumită funcție, fiind de obicei o noutate.

 3. chat_bubble_outline
  17 posts
 4. chat_bubble_outline
  38 posts
 5. chat_bubble_outline
  71 posts

  Hardware

  Hardware-ul este partea fizică a unui sistem informatic, spre deosebire de software, care este partea logică — cea care comandă hardware-ul prin intermediul unor programe (aplicații, sisteme de operare și drivere) — și de datele asupra cărora operează respectivul sistem de calcul.

 6. chat_bubble_outline
  37 posts

  Software

  Prin software (/'sʌf ' tué:r/), soft sau rareori și „logicial” se înțelege un sistem de programe pentru calculatoare incluzând procedurile lor de aplicare, sistem furnizat odată cu calculatorul respectiv sau creat ulterior de către utilizator sau și cumpărat din comerț de-a gata.

 7. chat_bubble_outline
  8 posts

  Reviews

  În această secțiune vor fi postate cele mai noi componente de PC, Mouse-uri, Tastaturi şi aşa mai departe. Mai pe scurt, tot ce apare nou în materie de tehnologie.

 8. chat_bubble_outline
  7 posts
 9. chat_bubble_outline
  78 posts
 10. chat_bubble_outline
  20 posts

Board Life Status


Board startup date: August 26, 2018 15:29:15
×