Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Multimedia

Multimedia reprezintă conținutul și media, ce folosesc o combinație a diferitelor forme de conținut, cum ar fi date vizuale, audio, text, formate lingvistice, etc. codificate. Multimedia include o combinație de text, audio, imagine, animație, video, sau forme de conținut interactive.

Forums

 1. chat_bubble_outline
  16 posts

  Anime/Manga

  Anime (din cuvântul japonez アニメ anime, la rândul lui o abreviere a cuvântului englez animation, însemnând animație, pluralul corect fiind anime-uri) reprezintă orice film de animație produsă în Japonia sau originară din aceasta.

 2. chat_bubble_outline
  300 posts

  Muzică

  Muzica (din gr. mousikē) este arta combinării notelor în succesiune și simultan într-o formă plăcută estetic, organizarea ritmică a acestor note și integrarea lor într-o lucrare completă.

 3. chat_bubble_outline
  56 posts

  Filme

  Film este termenul utilizat pentru desemnarea, în accepțiune mai largă, a produsului final al artei și industriei cinematografice.

 4. chat_bubble_outline
  22 posts

  Seriale

  Un serial radiofonic sau tv este o producție difuzată deseori în prime time, care se bazează pe continuarea unei intrigi desfășurată treptat, pe parcursul mai multor episoade în emisiuni transmise la date diferite.

 5. chat_bubble_outline
  22 posts

  Cărţi

  O carte este o colecţie de hârtii, pergamente sau alte astfel de materiale, în formă de coli sau foi de cele mai multe ori egale între ele şi legate sau broşate într-un volum.

 6. chat_bubble_outline
  7 posts

  Fan Fiction

  Cuvântul provine din limba engleză și vine de la cuvintele "Fan" și "Fiction". Scriind un fanfic te pui in locul scriitorului și sunt povești inventate de tine sau inspirate din filme, seriale sau anime. 

 7. chat_bubble_outline
  23 posts

  Actori

  Un actor este o persoană care interpretează un rol, într-o producție dramatică. Termenul este folosit în mod normal pentru cineva care joacă în filme, teatru, televiziune sau radio.

Board Life Status


Board startup date: August 26, 2018 15:29:15
×